about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کوالکام در روز دوم برگزاری رویداد اجلاس سالانه‌ی فناوری اسنپدراگون در هاوایی، اعلام کرد که با شرکت چینی بایدو همکاری می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ درحالی‌که اجلاس سالانه‌ی فناوری اسنپدراگون در شهر هاوایی روز دوم خود را پشت سر می‌گذارد، شرکت کوالکام اعلام کرد که با شرکت چینی ارائه‌دهنده‌ی سرویس‌های اینترنتی بایدو (Baidu) همکاری خود را آغاز کرده و قرار است در نتیجه‌ی این مشارکت، سیستم‌عامل DuerOS ساخت بایدو با پردازنده‌های اسنپدراگون کوالکام سازگار شود.

در واقع DuerOS هوش مصنوعی اختصاصی شرکت بایدو است. اگر این همکاری شکل بگیرد، بایدو می‌تواند دوئر او‌اس را با گوشی‌های مبتنی بر پردازنده‌ی اسنپدراگون سازگار کند.

در نتیجه‌ی این سازگاری، دوئر اواس که چیزی شبیه هوش مصنوعی گوگل و الکسا است، می‌تواند از ویژگی‌های پردازنده‌های کوالکام بهره‌مند شود؛ مثلا قادر خواهد بود همواره با گفتن «شیائودو شیائودو» گوشی را فعال کند یا از هر دو فناوری حذف اکو و حذف نویز کوالکام بهره‌مند شود و در نتیجه کاربران بتوانند در هر محیطی با هوش مصنوعی خود ارتباط برقرار کنند.

اولین بار DuerOS اوایل سال ۲۰۱۷ معرفی شد؛ اما در همین زمان کوتاه با بیش از ۱۳۰ شرکت تفاهم‌نامه امضا کرده است. دوئر اواس در چین نه‌تنها روی گوشی‌ها، بلکه روی تلویزیون‌ها، اسپیکرهای هوشمند، یخچال‌ها و... مورد استفاده قرار گرفته است. این آغاز همکاری با کوالکام گام بزرگی به سوی پیشرفت بیش از پیش این هوش مصنوعی است و باید در ماه‌های آینده منتظر دیدن نتیجه‌ی این همکاری باشیم.

تازه ترین ها
اهداف
1405/06/01 - 11:35- آمریکا

اهداف سرعت گیگابیتی اینترنت توسط کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا لغو شد

کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده، اهداف بلندمدت اینترنت پهن‌باند گیگابیتی دولت قبلی را رسماً لغو کرد.

طرح
1405/06/01 - 11:16- آسیا

طرح افزایش و تسریع عملکرد برای شرکت‌های کوچک و متوسط در دهلی

دهلی برنامه ظرفیت‌سازی طرح افزایش و تسریع عملکرد را برای شرکت‌های کوچک و متوسط راه‌اندازی کرد.

اندیشکده
1405/06/01 - 11:08- تروریسم سایبری

اندیشکده جعلی رژیم صهیونیستی، ابزار جدید روایت‌سازی در جنگ

رژیم صهیونیستی در تلاشی آشکار برای تأثیرگذاری بر چت‌بات‌های هوش مصنوعی، یک اندیشکده جعلی ایجاد کرد.