about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

 کمپین‌های اینترنتی در اعتراض به ممانعت از مسائلی همچون رقابت تسلیحاتی سلاح‌های سایبری و نظارت جمعی توسط آژانس امنیت ملی ایالات متحده، از مقالات مورد بحثی است که این هفته در کنفرانس اداره اینترنت در سائو پائولو برزیل برگزار می‌شود.

بخش قابل توجهی از شرکت کنندگان نیز به دنبال اقداماتی مشخص و تصمیم گیری‌های مناسب در این راستا در کنفرانس مربوطه حاضر می‌باشند.

این کمپین که Net Mundial نامیده می‌شود، قرار است که در روز چهارشنبه در میان نمایندگان بیش از 80 کشور در چند زمینه مختلف درباره آینده و حاکمیت اینترنت برگزار شود. 

یکی از موضوعات مورد بحث، درباره سندی است که قبلا توسط سایت افشاگر WikiLeaks به بیرون نشت داده شده و درباره توافق‌های بین المللی برای مهار به کارگیری سلاح‌های سایبری ارائه شده است. همچنین درباره اینترنتی بی طرف و عاری از تبعیض سخن به میان آورده شده است.

این کمپین تنها به طور مستقیم به نظارت جمعی NSA نمی‌پردازد، بلکه درباره آزادی بیان، اجتناب از جمع آوری خودسرانه و غیر قانونی داده‌های شخصی و حفظ حریم خصوصی اشاره می‌کند.

تازه ترین ها

ممنوعیت دسترسی کودکان فیلیپینی به رسانه‌های اجتماعی

مجلس نمایندگان فیلیپین لایحه محدودکردن دسترسی افراد زیر سن قانونی به رسانه‌های اجتماعی را تصویب کرد.

پذیرش
1405/07/20 - 13:54- هوش مصنوعي

پذیرش سریع مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته در چین

مدیرعامل اینتل اعلام کرد که پذیرش مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته در چین بسیار سریع بوده است.

استراتژی
1405/07/20 - 13:37- هوش مصنوعي

استراتژی جدید سیگنیا برای مقابله با حملات مبتنی بر هوش مصنوعی

شرکت سیگنیا از مراکز عملیات امنیتی خود رونمایی کرد و قابلیت‌های امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی را برای مقابله با افزایش حملات سایبری گسترش داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.