about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

کنترل محصولات گوگل با کمک سامسونگ

به‌زودی می‌توان محصولات Google Nest را از طریق برنامه‌ی SmartThings سامسونگ کنترل کرد.

محصولات Google Nest برای اولین بار در اکوسیستم اتوماسیون خانگی سامسونگ ارائه خواهند شد.

اگر شما انواع مختلفی از دستگاه‌های هوشمند خانگی را دارید حتماً میدانید زمانی که در پی اضافه کردن دستگاه‌های بیشتری که توسط فروشندگان دیگر تولیدشده‌اند باشید، ممکن است این موضوع مشکلاتی را برای شما به همراه داشته باشد. تلاش برای زندگی کردن درون یک اکوسیستم اتوماسیون خانگی تقریباً غیرممکن است؛ و اینجاست که برنامه‌هایی مانند HomeKit اپل یا SmartThings سامسونگ تلاش می‌کنند تا همه‌چیز را به هم مرتبط کنند.

شرکت سامسونگ اخیراً اعلام کرده کاربران هریک از محصولات Google Nest که شامل دوربین‌ها، زنگ در و تعدادی ترموستات می‌شود به‌زودی می‌توانند این محصولات را در سیستم‌عامل SmartThings سامسونگ اضافه کنند. به گفته سامسونگ محصولات Nest تأییدیه WWST سامسونگ را دریافت کردند. این ادغام، در ژانویه‌ی 2021 آغاز خواهد شد.

برنامه SmartThings به‌طور پیش‌فرض روی دستگاه‌های گلکسی سامسونگ راه‌اندازی شده و برای دیگر گوشی‌های اندروید در فروشگاه Play Store و همچنین برای محصولات اپل در فروشگاه App Store قابل دسترس است.

این ادغام به کاربران Nest این اجازه را می‌دهد که محصولاتشان مانند کنترل ویدئویی زنگ منزل یا دوربین‌های حفاظتی و همچنین لوازم‌خانگی هوشمند که برای هوشمند سازی امور منزل به کار می‌روند را با برنامه‌ی SmartThings کنترل کنند.
به گزارش شرکت سامسونگ، Nest به 180 برند تأییدشده و 63 میلیون کاربر فعالی که با SmartThings فعالیت می‌کنند، می‌پیوندد.

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.