about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ نتانیاهو تاکید کرد "در وضع تهاجمی، به همه جا سر خواهیم زد. وارد روستاهای فلسطینی خواهیم شد و به دستگیری‌های گسترده دست خواهیم زد. نیروی دفاعی و نیروهای امنیتی هیچ محدودیتی در عملیات خود ندارند بلکه از پشتیبانی کامل که بسیار حیاتی است، برخوردارند."

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادامه داد نیروهای امنیتی به طور روزانه به عملیات پیشگیرانه در کرانه باختری اقدام خواهند کرد و به وضع کنونی که "باعث قتل صدها اسراییلی از سوی بمب‌اندازان انتحاری و دیگر مهاجمان شده است"، پایان خواهند داد.

نتانیاهو اعلام کرد که حتی خویشاوندان مهاجمان نیز از اجازه کار محروم خواهند شد.

نیروی دفاعی اسرائیل در کرانه باختری به عملیات خود شدت می‌بخشد. نتانیاهو روز دوشنبه در بازدید از محل تهاجم مرگبار روز پیش، اعلام کرد به نیروی دفاعی اختیار استفاده کامل از قدرت در این منطقه داده شده است.

وی همچنین اعلام کرد کنترل شدیدتری بر وسایل نقلیه فلسطینیان اعمال خواهد شد و بر شمار جاده‌های منشعب که اسرائیلی‌ها و فلسطینیان به طور جداگانه از آن استفاده می‌کنند، افزوده خواهد شد.

 

نتانیاهو افزود «شبکه‌های اجتماعی و استفاده‌های گوناگون از آن» کنترل می‌شود.

 

طی ماه‌های گذشته اعتراض مسلمانان به هتک حرمت پیاپی مسجدالاقصی از سوی صهیونیست‌های تندرو و ورود آنان به محوطه این مسجد به افزایش تنش‌ها در سرزمین اشغالی منجر شده است.

طی این درگیری‌ها که بسیاری از تحلیلگران از آن با نام انتفاضه سوم یاد می‌کنند تاکنون بیش از 90 فلسطینی به شهادت رسیده‌ و 19 صهیونیست کشته‌ شده‌اند.

 

تازه ترین ها
مشاوره
1405/06/16 - 21:05- آسیا

مشاوره عمومی در مورد پیش‌نویس قوانین حفاظت از اطلاعات شخصی در چین

اداره فضای مجازی چین، یک جلسه مشاوره عمومی در مورد پیش‌نویس قوانین حفاظت از اطلاعات شخصی آغاز کرده است.

فشار
1405/06/16 - 19:44- آسیا

فشار نزولی بر ارزهای ملی از طریق استیبل‌کوین‌ها

طبق تحقیقات جدید بانک کُره، دسترسی بیشتر به استیبل‌کوین‌ها می‌تواند به ارزهای محلی فشار وارد کند.

خطر
1405/06/16 - 18:38- هوش مصنوعي

خطر موجودیتی برای بشریت از طریق هوش مصنوعی

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند خطری موجودیتی برای بشریت ایجاد کند.