about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

سرویس های تحت وب مورد استفاده این افراد از قابلیت های امنیتی مناسب برخوردار نبوده و همین مساله باعث می شد اطلاعات شخصی کاربران در معرض خطر هک شدن و دستبرد سارقان اینترنتی قرار بگیرد. این شرکت ها خدمات تلفنی ارزان قیمت برای شرایط اضطراری هم به شهروندان کم درآمد آمریکایی ارائه می کردند.

از جمله این شرکت ها می توان به TerraCom Wireless و YourTel Wireless اشاره کرد که در زمینه نگهداری داده های خصوصی ۳۰۵ هزار کاربر بی دقتی کرده و هر یک باید برای جبران این اهمال ۵ میلیون دلار جریمه پرداخت کنند.

به گزارش فارس این شرکت ها از کاربران می خواستند در زمان ثبت نام اطلاعات مالی خود را هم ثبت کنند تا مشخص شود واقعا افرادی کم درآمد هستند، اما برای حفاظت از این داده ها تمهیدات لازم اندیشیده نشده بود. TerraCom Wireless و YourTel Wirelessحتی زحمت رمزگذاری این اطلاعات را هم به خود نداده بودند و به همین علت با جریمه و انتقاد تند کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا مواجه شدند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.