about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

سرویس های تحت وب مورد استفاده این افراد از قابلیت های امنیتی مناسب برخوردار نبوده و همین مساله باعث می شد اطلاعات شخصی کاربران در معرض خطر هک شدن و دستبرد سارقان اینترنتی قرار بگیرد. این شرکت ها خدمات تلفنی ارزان قیمت برای شرایط اضطراری هم به شهروندان کم درآمد آمریکایی ارائه می کردند.

از جمله این شرکت ها می توان به TerraCom Wireless و YourTel Wireless اشاره کرد که در زمینه نگهداری داده های خصوصی ۳۰۵ هزار کاربر بی دقتی کرده و هر یک باید برای جبران این اهمال ۵ میلیون دلار جریمه پرداخت کنند.

به گزارش فارس این شرکت ها از کاربران می خواستند در زمان ثبت نام اطلاعات مالی خود را هم ثبت کنند تا مشخص شود واقعا افرادی کم درآمد هستند، اما برای حفاظت از این داده ها تمهیدات لازم اندیشیده نشده بود. TerraCom Wireless و YourTel Wirelessحتی زحمت رمزگذاری این اطلاعات را هم به خود نداده بودند و به همین علت با جریمه و انتقاد تند کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا مواجه شدند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.