about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه باج افزاری Qlocker باری دیگر در یک کمپین باج افزاری بزرگ، کاربران دستگاه های ذخیره ساز تحت شبکه QNAP را مورد هدف قرار داده اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ عاملین باج افزار Qlocker باری دیگر در حال هدف قرار دادن دستگاه ذخیره ساز تحت شبکه (NAS) QNAP در سرتاسر دنیا هستند. 

این گروه باج افزاری یک بار دیگر هم در 19 آوریل توانسته بود طی یک کمپین باج افزاری بزرگ، مشتریان QNAP را مورد هدف قرار دهد و پس از رخنه به دستگاه های ذخیره ساز تحت شبکه آن ها، فایل هایشان را به یک آرشیو 7-zip با افزونه .7z انتقال دهد. 

کاربران هدف قرار گرفته در کمپین قبلی، مجموعا 350 هزار دلار باج پرداخت کردند تا بتوانند داده های رمزنگاری شده خود را بازیابی کنند. 

کمپین باج افزاری جدید Qlocker روز 6 ژانویه 2022 آغاز شد و درخواست باجی به نام !!!READ_ME.txt را بر روی دستگاه های در معرض خطر رها کرد. 

از قربانیان خواسته شده تا به منظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد میزان باج پرداختی (بین 0.02 تا 0.03)، از این نوت بازدید کنند. 

متاسفانه Qlocker تنها باج افزاری نیست که دستگاه ذخیره ساز تحت شبکه QNAP را هدف قرار می دهد. Ech0raix نیز از جمله باج افزارهایی است که کاربران QNAP را مورد هدف قرار داده است.

شرکت QNAP ماه گذشته به کاربران خود هشدار داد با غیر فعال سازی قابلیت فوروارد کردن پورت و قابلیت UPnP در روتر و دستگاه خود، از حملات باج افزاری و بروت فورس جلوگیری کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.