کمبود طرح مدیریت بحران سایبری در میان آژانسهای هندی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ « Moneycontrol» معتقد است که تنها نیمی از بخشها و وزارتخانههای دولتی هند، برنامه مدیریت بحران سایبری (CCMP) خود را دارند.
با این حال، طبق گزارشها، دولت هند در حال کار روی این موضوع و همچنین افزایش تعداد افسران ارشد امنیت اطلاعات مستقر در آژانسها و همچنین بهبود قابلیتهای آنها است.
به گفته کارشناسان، برنامه مدیریت بحران سایبری برای مقابله با حملات سایبری و تروریسم سایبری در سال 2019 راهاندازی شد تا چارچوبی برای وزارتخانهها / ادارات / ارگانها در مقابله با حملات سایبری ایجاد کند. تیم واکنش اضطراری کامپیوتری هند (CERT-In) با اجرای برنامههای مدیریت بحران سایبری سروکار دارد.
منابع هندی اعلام کردند که در رایزنی اخیر به وجود خلأ در ظرفیتسازی برای امنیت سایبری در بین سازمانهای دولتی اشاره شده است.
به گفته منابع، اکنون دولت هند در تلاش است تا مجموعهای ماهر از افسران ارشد امنیت اطلاعات (CISO) در این آژانسها ایجاد کند. آنها افزودند که این کشور همچنین قصد دارد تعداد مدیران ارشد امنیت اطلاعات در سراسر آژانسها را از تعداد فعلی 1200 افزایش دهد.
در سال 2018، برنامهای به نام «Cyber Surakshik Bharat»، مشارکتی بین دولت و کنسرسیوم صنعتی تحت مشارکت عمومی خصوصی (PPP)، برای آموزش 1200 مدیر ارشد امنیت اطلاعات در دولت مرکزی/ایالتی، شرکتهای بخش عمومی، بانکها و سازمانهای دولتی راهاندازی شد.
Moneycontrol مدعی است که دولت قصد دارد قابلیتهای امنیت سایبری کشور را با اطمینان از اینکه این برنامههای مدیریت بحران سایبری به طور معمول با کمک مدیران ارشد امنیت اطلاعات ممیزی و به روز میشوند، تقویت کند.
در طول این رایزنی، همچنین به این نشریه گفته شد که دولت در تلاش است مناطقی را شناسایی کند که در آن میتوان مجموعه کاملی از محصولات هندی را در اختیار داشت.