about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سرمایه‌گذاران اصلی دولت و متخصصین صنعت خصوصی در واشنگتن گرد هم جمع شدند تا درباره آینده امنیت سایبری، خطرات و انعطاف‌پذیری زیرساخت‌های حیاتی به گفتگو بپردازند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در این جلسه مایکل ریلی (Michael Riley)، خبرنگار تحقیقاتی اخبار بلومبرگ، با چهار متخصص امنیت سایبری دولتی با داشتن پست محافظت از صنعت خصوصی در برابر حملات سایبری به‌صورت زنده مصاحبه کرد. این بحث عدم اعتماد بالا در صحبت‌های دولتمردان را به‌خوبی منعکس می‌کرد؛ زیرا اعضای بخش خصوصی احساس امنیت در برابر تهدیدات نمی‌کردند.

اسکات گودهارت (Scott Goodhart)، مدیر سابق شرکت AES، گفت:

این کار در جهت بهبود به اشتراک‌گذاری اطلاعات بوده است؛ زیرا بسیاری از مردم این اطلاعات را درک نمی‌کنند. درنتیجه شاخص‌هایی برای اقدامات آتی موردنیاز است.

نیلوفر رازی هوی، کارشناس مشهور سایبری، مدعی است که مشکل، اختلاف میان توانایی و اختیار است؛ وزارت امنیت داخلی آمریکا اختیاراتی دارد اما وزارت دفاع و آژانس امنیت ملی توانایی دارند؛ و همین امر مشکلاتی را در زمان واقعی به وجود می‌آورد. عدم هماهنگی، وضوح، سیاست و استراتژی مرتبط با شکاف میان بخش‌های عمومی و خصوصی وجود دارد و اینکه فقط دولت می‌تواند کاری انجام دهد، باور غلطی است.

رازی هوی اظهار داشت:

سیاست بازدارندگی منحصر به دولت است. کمبود این سیاست‌ها منجر به ناتوانی سازمان‌ها در محافظت از خودشان در برابر خطرات می‌شود. اعضای هیئت‌مدیره همه موافق‌اند که ایالات‌متحده سیاست بازدارندگی ندارد و صحبت جامع و کاملی در مورد اقدامات دولت فعلی در استراتژی امنیت سایبری صورت نگرفته است.

دانیل انیس (Daniel Ennis)، رئیس اطلاعات تهدید در BlueVoyant، اعلام کرد:

من معتقدم که دولت کارهایی در این خصوص انجام داده است. برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌هایی صورت گرفته که برای عموم مردم شفاف نیست. مردم نباید فکر کنند که دولت سیاست بازدارندگی ندارد.

انیس، باوجود سردرگمی‌ها و حذف موقعیت هماهنگ‌کننده امنیت سایبری در دولت آمریکا، گفت:

این تقسیم‌بندی‌ها کمکی نمی‌کند. ما باید به‌صورت متحد همکاری کنیم. باید مدیریت متمرکز تشکیل دهیم و از مردم به شیوه‌ای که تهدیدات را درک کنند، کمک بگیریم.

تازه ترین ها
افزایش
1405/06/01 - 12:51- هوش مصنوعي

افزایش قیمت ۱۵ درصدی محصولات انویدیا

مشتریان انویدیا از افزایش قیمت‌های بالای ۱۵ درصد مرتبط با هوش مصنوعی مطلع شدند.

تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.