about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان سیستم هوش مصنوعی BrainGPT را ابداع کرده اند که افکار افرادی که قادر به سخن گفتن نیستند را به متن ترجمه می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , به نقل از نیواطلس، به نظر می رسد امیدی برای افراد دچار سکته و بیمارانی که نمی توانند با ابزارهای معمول با دیگران ارتباط برقرار کنند، به وجود آمده است. این امید در حقیقت توسعه سیستم BrainGPT جدید و آزمایشی است که می تواند افکار کاربران را بخواند و به متن قابل خوانش تبدیل کند.

افراد فلج که از «حالت قفل شده» (Lock-In State) رنج می برند نه تنها قادر به تکلم نیستند، بلکه نمی توانند از حرکات دست یا سر برای برقراری ارتباط استفاده کنند. برخی از آنها می توانند چشمان خود را حرکت دهند بنابراین می توانند از سیستم های ارتباطی ردیابی چشم استفاده کنند، اما برخی دیگر حتی این توانایی را هم ندارند.

در سال های اخیر سیستم های جایگزینی ابداع شدند که امواج مغز را به متن تبدیل می کنند. با این وجود سیستم های مذکور نیازمند اتصال الکترودهایی هستند که با جراحی در مغز کاربر نصب می شوند یا بیماران فقط می توانند به شکل آری یا خیر با دیگران ارتباط برقرار کنند. BrainGPT در همین راستا ابداع شده است.

در حال حاضر گروهی از محققان دانشگاه فناوری سیدنی این ابزار را توسعه می دهند. کافی است کاربران یک کلاه EEG استفاده کنند که به رایانه متصل است. هیچ دوربین رصد چشم یا سخت افزار دیگری نیاز نیست.

نرم افزار مخصوص DeWave که توسط BrainGPT استفاده می شود سیگنال های الکتریکی توسعه یافته مغز ۲۹ داوطلب را هنگام خواندن متنی در سکوت ثبت و تحلیل می کند.

به بیان ساده تر الگوریتم های هوش مصنوعی DeWave آموخته اند که کدام سیگنال های خاص EEG به کدام کلمات و عبارات متصل هستند. هنگامیکه کاربر هیچ کتابی نخواند و الگوریتم همان سیگنال ها را ردیابی کرد، متوجه می شود که فرد به کلمات و عبارات مرتبط فکر می کند.

دقت ترجمه سیستم در مقیاس BLEU حدود ۴۰ درصد است. این مقیاس صحت متونی که ماشینی ترجمه می شوند را می سنجد اما محققان امیدوارند دقت ابزار را در آینده به ۹۰ درصد برسانند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1405/06/03 - 13:44- آمریکا

آمریکا تهدیدها علیه دارایی‌های دیجیتال ایران را تشدید کرد

ایالات متحده در کمپین جدید تحریم‌های ایران، دارایی‌های دیجیتال را هدف قرار داد.

قرارداد
1405/06/03 - 13:05- اروپا

قرارداد همکاری دفاعی هوش مصنوعی بین بریتانیا و اوکراین

بریتانیا و اوکراین قرارداد همکاری دفاعی هوش مصنوعی مرتبط با فناوری میدان نبرد را امضا کردند.

رونق
1405/06/03 - 12:23- هوش مصنوعي

رونق بازار کار هوش مصنوعی در سنگاپور

سنگاپور ۲۰۰۰ فرصت شغلی و آموزشی در حوزه هوش مصنوعی را فراهم کرد.