about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان اعلام کردند که یک مربی زن هندی مبلغ 2.5 میلیون روپیه به دلیل کلاهبرداری سایبری از دست داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مربی 40 ساله ارتباطات و رفتار هندی به پلیس باندرا در هند شکایت و ادعا کرده که در اثر یک کلاهبردار سایبری به مبلغ 2.5 میلیون روپیه از دست داده است؛ وی گفت که از او خواسته شده بود با وعده پول، ویدیوهای یوتیوب را لایک کند. به قربانی گفته شد که برای بازدهی بیشتر پول خرج کند و او در نهایت میلیون‌ها روپیه پرداخت کرد و بعداً فهمید که فریب خورده است.

به گفته پلیس هند، در 7 ژانویه امسال، زمانی که قربانی در خانه بود، پیامی از یک شماره ناشناس واتس‌آپ دریافت کرد. کلاهبردار مدعی شد که یکی از مدیران منابع انسانی شرکتی و به دنبال استخدام افراد است. در پیام آمده بود :

«این یک فرصت شغلی است؛ کار بسیار ساده است، تنها کاری که باید انجام دهید این است که ویدیوهای یوتیوب (YouTube) را لایک کنید و اسکرین شات‌ها را برای من بفرستید؛ ما برای هر لایک 50 روپیه می‌پردازیم و شما می‌توانید با لایک کردن تا 5000 روپیه در روز درآمد کسب کنید. آیا می‌خواهید امتحان کنید؟»

کلاهبردار همچنین به قربانی گفت که او باید برای این کار پیش پرداخت کند و در صورت پرداخت 7000 روپیه، مستحق دریافت 9100 روپیه خواهد بود. قربانی در نهایت در 4 تراکنش آنلاین مبلغ 2.5 میلیون روپیه پرداخت کرد. با این حال، هنگامی که او هیچ بازگشتی دریافت نکرد، متوجه شد که فریب خورده و در پرتال جرایم سایبری پلیس هند شکایت کرد.

پلیس در بخش‌های 419 (کلاهبرداری با شخصیت)، 420 (کلاهبرداری و تحریف غیرصادقانه به تحویل مال)، 506 (ارعاب کیفری) قانون مجازات هند و بخش‌های 66C (سرقت هویت) و 66D (کلاهبرداری با شخصیت از سوی شخص با استفاده از منابع کامپیوتری) قانون فناوری اطلاعات پرونده را ثبت کرد. پلیس در تلاش است تا جزئیات بیشتری در مورد دارندگان حساب‌های بانکی ذینفعی که به‌وسیله کلاهبردار برای دریافت پول مورد استفاده قرار گرفته‌اند، به دست آورد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.