about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

کلاهبرداری خلاقانه بدافزار اندروید

گوگل به تازگی ۲۲ اپلیکیشن اندرویدی را از فروشگاه پلی استور پاک کرده است. علت این امر سواستفاده این برنامه ها از گوشی های اندرویدی به منظور نمایش تبلیغات ناخواسته بوده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ فروشگاه پلی استور گوگل این روزها با هجوم بدافزارهای تبلیغاتی مختلف مواجه شده که تلاش می کنند با ترغیب کاربران به کلیک کردن بر روی خود درآمدی به جیب بزنند.

یک نکته جالب و بی سابقه در مورد این بدافزارهای تبلیغاتی آن است که اگر چه آنها آگهی هایی را بر روی گوشی های اندرویدی به نمایش درمی آوردند، اما در مواجهه با آگهی دهندگان مدعی می شدند تبلیغات مذکور بر روی آیفون به نمایش درمی آید تا بتوانند پول بیشتری به جیب بزنند.

به طور کلی شبکه های تبلیغاتی ترافیک بیشتری را از طریق گوشی آیفون در مقایسه با گوشی های اندرویدی دریافت می کنند و آیفون در این زمینه از ویندوز و لینوکس هم پیشی گرفته است.

موسسه امنیتی سوفوس که برای اولین بار این بدافزار تبلیغاتی را شناسایی کرده و موضوع را ماه قبل به اطلاع گوگل رسانده، معتقد است فعالیت این آگهی افزار از ژوئن امسال آغاز شده است.

هنوز مشخص نیست بدافزار مذکور تنها در ۲۲ اپلیکیشن شناسایی شده در پلی استور وجود داشته یا امکان دارد هنوز برنامه های آلوده بیشتری باقی مانده باشند.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.