about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

موسسه خبری سایبربان: کارشناسان امنیتی شرکت Netcraft در مجموع ده‌ها گواهینامه جعلی SSL را که توسط مجرمان اینترنتی برای عملیات مخرب شان استفاده می‌شد را کشف کردند. این گواهینامه‌های جعلی بیشتر برای نهادهای مالی، شبکه‌های اجتماعی، وب سایت‌های تجارت الکترونیک و حتی ISP‌ها در نظر گرفته شده بودند.

کارشناسان هشدار می‌دهند که این گواهینامه‌های جعلی می‌توانند به منظور حملات علیه مشتریان موسوم به MITM، در سازمان‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرند. در حالی که آنها به تنهایی برای راه اندازی یک حمله MITM کافی نمی‌باشند، اما به عنوان اولین گام مهم بیان می‌شوند.

برای انجام دادن یک حمله موفقیت آمیز، مجرمان اینترنتی باید راهی را برای اتصال به شبکه قربانی پیدا کنند. این کار اغلب با استفاده از نقاط دسترسی بی سیم (wireless access points) امکان پذیر است.

شرکت امنیتی Netcraft اذعان کرد که گواهینامه‌های جعلی facebook.com از سروری در اوکراین و همچنین google.com در کشور رومانی را کشف کرده است. گواهینامه‌های جعلی SSL برای سازمان‌های روسیه همانند iQBank و پردازنده پرداخت  QIWI نیز کشف شده است.

شایان ذکر است که مشتریان اپل و یوتیوب نیز هدف این حملات قرار گرفته اند. با این حال، مجرمان اینترنتی، سرویس دهنده پست الکترونیکی  Godaddy را نیز هدف بعدی خود ذکر کرده اند./






تازه ترین ها
محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.

تدابیر
1405/06/21 - 16:35- هوش مصنوعي

تدابیر حفاظتی هوش مصنوعی برای مدارس آمریکا توسط مایکروسافت

مایکروسافت و معلمان، تدابیر حفاظتی هوش مصنوعی را برای مدارس تعیین کردند.

جاسوسی
1405/06/21 - 15:39- آسیا

جاسوسی به سبک تلویزیون‌های هوشمند ال‌جی

ال‌جی ادعاهای مربوط به ضبط مکالمات محیطی توسط تلویزیون‌های هوشمند خود را تکذیب کرد.