about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گرافن از جمله موادی است که قابلیت رسانایی بالایی دارند و کشف جدید دو محقق ایرانی به افزایش این قابلیت کمک خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  یافته های دکتر درنا اسرافیل زاده و دکتر روح الله علی جلیلی در دانشگاه RMIT کشور استرالیا نشان می دهد حذف آلودگی های سیلیکونی از گرافن توانایی و عملکرد گرافن را تا دو برابر ارتقا می بخشد.

گرافن از تک لایه های گرافیت تشکیل شده که متشکل از اتم های کربن با ضخامت بسیار اندک است. این ماده علاوه بر رسانایی بالا از ظرفیت ذخیره سازی بالایی نیز برخوردار است و در طبیعت هم به راحتی تجزیه می شود و لذا آسیبی به محیط زیست نمی رساند. گرافن را می توان به هر شکلی نیز درآورد و لذا در تولید محصولات مختلف کاربرد دارد.

گرافن ماده ای فوق سبک است، اما تا ۲۰۰ برابر محکم تر از فولاد است و ۱۰ برابر بهتر از مس برق را از خود عبور می دهد. از این ماده می توان برای تولید نمایشگرهای مستحکم و نشکن، رایانه های منعطف، تراشه های قوی، حسگرهای زیستی، ابررایانه های جدید و حتی آسانسورهای فضایی استفاده کرد، اما علیرغم همه این قابلیت ها گرافن به خاطر شکنندگی و حساسیت های طبیعی نتوانسته کاربرد گسترده ای پیدا کند.

دو محقق ایرانی سرانجام توانسته اند با بررسی های خود عامل این مشکل را بیابند. آنها روشی را برای تولید گرافن ابداع کرده اند که قابلیت ها و عملکرد آن را ارتقا می بخشد. آنها با جمع آوری و بررسی نمونه های تجاری گرافن در بازار با یک میکروسکوپ الکترونی قدرتمند به این نتیجه رسیده اند آنچه که گرافن را ضعیف و شکننده می کند، آلودگی زیاد سیلیکون در شرایط طبیعی است. سیلیکون اضافه شده به گرافن ناشی از وجود گرافیت طبیعی است که ماده خام اولیه تشکیل دهنده گرافن محسوب می شود.

این محققان می گویند در زمان پردازش گرافیت، ناخالصی سیلیکونی در آن باقی می ماند و بنابراین در خود گرافن هم لایه هایی از سیلیکون وجود دارد. این دو پژوهشگر ایرانی می گویند بعد از حذف سیلیکون از گرافن عملکرد آن تا ۵۰ درصد بهبود یافته است. این فرایند تصفیه ظرفیت ذخیره سازی گرافن را هم افزایش می دهد و امیدواری به استفاده از آن در آینده به عنوان یک شارژر الکتریکی را هم افزایش داده است. اطلاعات بیشتر در این زمینه در نشریه نیچر به این نشانی منتشر شده است.

تازه ترین ها
حمله
1405/06/22 - 08:25- جرم سایبری

حمله سایبری به زیرساخت شرکت مالزیایی Duopharma Biotech

شرکت مالزیایی «Duopharma Biotech» وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های خود و سرقت برخی فایل‌های داده را تأیید کرد.

درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.