about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان امنیتی شکافی در سرویس رایانش ابری مایکروسافت پیدا کرده اند که به هکرها اجازه دسترسی به مخازن داده مشتریان را می دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از رویترز، مایکروسافت  به هزاران مشتری سرویس رایانش ابری خود هشدار داد که هکرها می‌توانند اطلاعات مرکز داده آنها را بخوانند، تغییر دهند یا حتی حذف کنند. این در حالی است که برخی از بزرگترین شرکت‌های جهان مشتری این سرویس مایکروسافت هستند.

یک گروه محققان امنیتی شرکت Wiz یک شکاف امنیتی در مخزن دادهCosmos DB سرویس مایکروسافت آژور رصد کرده‌اند. آنها متوجه شدند از طریق این شکاف می‌توانند به کلیدهایی دسترسی یابند که امکان ورود به مخازن داده هزاران شرکت را فراهم می‌کند.

از آنجا که مایکروسافت نمی‌تواند به تنهایی این کلیدها را تغییر دهد، به مشتریان خود ایمیلی ارسال کرده و از آنها خواسته تا کلیدهای جدیدی بسازند. همچنین این شرکت توافق کرده برای یافتن این شکاف امنیتی و گزارش دهی آن ۴۰ هزار دلار به Wiz پرداخت کند.

مایکروسافت در ایمیلی به رویترز نوشته است: ما اختلال مذکور را به سرعت برطرف کردیم تا مشتریانمان را ایمن و حفاظت شده، نگه داریم.

البته در ایمیل مایکروسافت به مشتریانش هیچ شواهدی مبنی بر سواستفاده از اطلاعات وجود دارد. در بخشی از این ایمیل آمده است: ما به غیر دسترسی محققان Wiz، به هیچ نشانی از ورود به سیستم برخورد نکردیم.

شرکت مذکور در ۹ آگوست شکاف امنیتی ChaosDB را ردیابی کرد و مایکروسافت نیز در ۱۲ آگوست ایمیلی به مشتریانش فرستاد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.