about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کشف روش جدیدی برای پایداری بدافزار در سیستم

یک پژوهشگر امنیتی روش جدیدی را کشف کرده است که در صورت استفاده از آن توسط مهاجمان، بدافزار می‌تواند پس از راه اندازی مجدد در سیستم آلوده باقی بماند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ روش‌های مختلفی وجود دارد که نویسنده بدافزار می‌تواند به کمک آنها پایداری بدافزار را پس از راه اندازی مجدد سیستم حفظ کند، از جمله ویرایش بخش‌های راه‌اندازی، ربودن سیستم COM ویندوز یا سرقت فایل‌های میان‌بر و DLL. این در حالی است که محبوب‌ترین روش، استفاده از رجیستری ویندوز برای افزودن کلیدهای رجیستری است تا فرایند پردازشی بدافزار در هنگام راه اندازی سیستم فراخوانی شود.
یک کارشناس امنیتی نروژی با نام Oddvar Moe، روش جدیدی را کشف کرده است که در صورت بهره‌برداری مهاجمان از این روش امکان پایداری بدافزار پس از راه اندازی سیستم فراهم می‌شود. گفتنی است که در این روش از رجیستری ویندوز سوء استفاده می‌شود و از این طریق ویندوز را وادار به اجرای فرایند بدافزار پس از راه اندازی سیستم می‌کند. روش ارایه شده توسط Moe تنها روی ویندوز ۱۰ و تنها با برنامه‌هایی که برای (Universal Windows Platform (UWP توسعه داده شده باشند کار می‌کند. پلت‌فرم  Universal یک سیستم runtime است که مایکروسافت آنرا در سال ۲۰۱۵ منتشر کرد. بنابراین این تکنیک زمانی مفید است که از برنامه‌های UWP که ویندوز ۱۰ پس از راه اندازی بطور خودکار اجرا می‌کند، مانند برنامه‌های Cortana و People، استفاده شود. در این روش بدافزار پس از آلوده کردن سیستم یک کلید رجیستری اضافه می‌کند که تنظیمات راه اندازی برنامه‌های UWP را ویرایش می‌کند. در هنگام راه اندازی مجدد، کلید رجیستری جدید برنامه UWP را در حالت دیباگ قرار می‌دهد و یک برنامه دیباگ‌کننده را اجرا می‌کند تا به کاربر یا توسعه‌دهنده کمک کند تا مشکلات برنامه UWP را برطرف کند. این پژوهشگر می‌گوید این برنامه دیباگ‌کننده می‌تواند هر برنامه دلخواهی، از جمله یک فرایند پردازشی بدافزار باشد.
از مزایای این روش این است که برنامه People یا Cortana ربوده شده در لیست برنامه‌های Autorun ویندوز ۱۰ نمایش داده نمی‌شوند و بدافزار از دید مدیر سیستم مخفی می‌ماند. مزیت دیگر این روش عدم نیاز به دسترسی مدیریت برای اضافه کردن کلیدهای رجیستری است. مهاجم تنها کافیست کاربر را با روشی مانند مهندسی اجتماعی آلوده کند.
بسته به پیچیدگی و ویژگی‌های نرم‌افزارهای امنیتی، این روش قابل شناسایی است. اما بسته به بدنه بدافزار، ممکن است توسط آنتی‌ویروس شناسایی نشود.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.