about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کشف دو آسیب‌پذیری امنیتی در TrueCrypt

به گزارش واحد امنیت سایبربان: کاربران ویندوز که از «TrueCrypt» برای رمزگذاری هارد درایوها استفاده می‌کنند دارای مشکلات امنیتی هستند. یک محقق امنیتی دو آسیب‌پذیری بحرانی را در TrueCrypt شناسایی کرده است.
برنامه TrueCrypt از طریق تولیدکننده اصلی آن پشتیبانی نمی‌شود؛ اما به عنوان یکی از گزینه‌های رمزگذاری در ویندوز باقیمانده است. این مسئله محققان را ترغیب کرد تا حفره‌های موجود در برنامه را شناسایی کنند.
جیمز فورشو (James Fvrshv)، یکی از اعضای گروه «Google’s Project Zero» که آسیب‌پذیری‌های بسیاری را در نرم‌افزارهای پرکاربرد شناسایی کرده اخیر دو آسیب‌پذیری را در درایوی که برنامه TrueCrypt بر روی سیستم ویندوز نصب شده پیدا کرده است.
این آسیب‌پذیری‌ها می‌تواند به مهاجمان اجازه دهد تا در صورت دسترسی به حساب کاربر محدود شده بتوانند حق دسترسی‌های خود را بر روی سیستم افزایش دهند.
تولیدکننده اصلی این برنامه که ناشناس است پشتیبانی از این پروژه را از ماه می ۲۰۱۴ متوقف کرد و هشدار داد که این برنامه دارای مشکلات امنیتی اصلاح نشده است. وی به کاربران توصیه کرد تا از رمزگذاری «BitLocker» استفاده کنند.
محققان گوگل جزئیات این آسیب‌پذیری‌ها را افشاء نکرده‌اند و توضیح دادند که هفت روز پس از اصلاح این آسیب‌پذیری‌ها، گزارش آن را منتشر خواهند کرد.
از آنجایی که این برنامه توسط تولیدکننده آن پشتیبانی نمی‌شود در نتیجه این مشکلات به طور مستقیم در کد برنامه اصلاح نخواهد شد. با این حال، این آسیب‌پذیری‌ها در «VeraCrypt»، برنامه منبع باز مبتنی بر کد TrueCrypt برطرف می‌شوند.

این مشکلات در VeraCrypt نسخه ۱٫۱۵ اصلاح شده است. کد یکی از این آسیب‌پذیری‌ها «CVE-2015-7358» است.

به کاربرانی که از TrueCrypt استفاده می‌کنند توصیه می‌شود تا در اسرع وقت برنامه رمزگذاری خود را به VeraCrypt تغییر دهند. علیرغم اصلاح این دو آسیب‌پذیری برنامه TrueCrypt هم چنان دارای آسیب‌پذیری‌های امنیتی است.
منبع: وبگاه پلیس فتا

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.