about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

با توسعه اینترنت در روستاها کشاورزی نیز هوشمند شده که می‌توان به واسطه این هوشمندی علاوه بر مصرف کمتر آب محصول بهتری را نیز پرورش داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، پنجاه و سومین قسمت از ویدیوهای «ایران هوشمند» نقش توسعه اینترنت در کاهش مصرف آب به خصوص در مناطقی که با کمبود آب مواجه هستند را بررسی کرده است.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برای تحقق «عدالت ارتباطی» که از مصادیق «عدالت اجتماعی» است، تاکنون توانسته است با گسترش دسترسی به اینترنت در روستاها زمینه توسعه کشاورزی را فراهم کند.
استان یزد یکی از استان‌های کم‌آب کشور است بنابراین کشاورزان در این زمینه با مشکل مواجه هستند.
با هوشمند شدن کشاورزی، آبیاری گیاهان را می‌توان مدیریت کرد. در این شرایط اگر که تغذیه و آبیاری گیاهان منظم باشد بر رشد آنها نیز تاثیر مثبت دارد و سبب می‌شود که محصولات تولیدی از کیفیت قابل توجه‌ای برخوردار شوند.
این روند را در فیلم زیر مشاهده کنید.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.