کسب درآمد دولت بریتانیا از فروش اطلاعات مالی
وزیر خزانه داری بریتانیا، دیوید گوک، اصرار دارد تا تدابیر حفاظتی مهمی در برابر انتشار اطلاعات شخصی از سوی دولت اعمال شود، تا بر روی اطلاعاتی که به شرکت ها، سازمانهای پژوهشی و سایر نهادهای عمومی به فروش رسانده میشوند برنامه ریزی شود. با این حال، هنوز معلوم نیست چرا دولت فکر میکند که فروش اطلاعات مالیاتی مردم کار عاقلانه ای است.
به گزارش روزنامه گاردین، HMRC که مرجع مالیاتی بریتانیا میباشد، در حال برنامه ریزی برای فروش اطلاعات مالی مالیات دهندگان به سازمانهای خصوصی است.
مقاماتی که طرفدار طرح HMRC میباشند، ادعا میکنند که به حفاظت از اطلاعات مشتریان متعهد بوده و بصورت ناشناس در این طرح قرار میگیرند. آنها این اقدامات را در حال پیشرفت توصیف کرده و آن را به نفع عموم میدانند! جالب اینجاست که شرکتهای دریافت کننده این اطلاعات، موظف به پرداخت پول و هزینههای مربوطه به دولت هستند و بریتانیا قصد دارد تا از این طریق کسب درآمد کند.
دیوید دیویس محافظه کار، که از مقام خود در مجلس عوام بریتانیا در سال 2008 استعفا داد، این برنامه دولت را به عنوان " مرز دیوانگی " توصیف کرده و اعلام داشت مقاماتی که با اجرای چنین طرحی موافقت کرده اند به وضوح هیچ ایدهای را در مورد خطرات ناشی از آن ندارند.
سایر مقامات سیاسی ازجمله راس اندرسون، استاد امور امنیتی در دانشگاه کمبریج، در مورد این طرح هشدار داده و بیان میکند که ادعای ناشناس ماندن افراد در حین افشای اطلاعات مالی آنها دروغی بیش نیست و افکار عمومی باید در این زمینه واکنش نشان دهد.
حال با این تفاسیر، باید منتظر پیامدهای ناشی از فروش اطلاعات مالی شهروندان در آینده ای نه چندان دور در دولت بریتانیا باشیم. /