about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گوگل نسخه ۷۱ مرورگر اینترنتی کروم را طراحی کرده که در زمان بازدید کاربران از برخی وب سایت ها که به دنبال خالی کردن جیب افراد هستند، به آنها هشدار می دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ برخی وب سایت های اینترنتی، بی سروصدا از حساب های کاربران مبالغی را بابت حق عضویت، اشتراک و غیره کم می کنند. معمولا این کار از طریق فریب دادن کاربران برای درج شماره های تلفن همراه به منظور دسترسی به محتوای مختلف صورت می گیرد.

اما این کار موجب می شود تا مدیران وب سایت های مذکور بتوانند هزینه هایی را از طریق شرکت های مخابراتی به کاربران تحمیل کنند و لذا در قبض های صادر شده تلفن همراه مبالغی اضافی درج خواهد شد.

نسخه ۷۱ مرورگر کروم که به زودی در دسترس علاقمندان قرار می گیرد، اطلاعات مربوط به هزینه اشتراک چنین وب سایت هایی را به کاربران نشان می دهد. این امر شامل نمایش دقیق اطلاعات صورت حساب این سایت هاست.

همچنین طراحی این مرورگر به گونه ای است که اگر کاربر بخواهد بابت استفاده از خدمات یادشده هزینه ای پرداخت کند اطلاعات مربوط به آن به دقت و با جزئیات نمایش داده شوند. به بیان دیگر هزینه های خدمات مذکور به تفکیک کاربری روزانه، ماهانه و هفتگی در دسترس قرار می گیرد.

این مرورگر که در ماه دسامبر عرضه می شود تمامی تبلیغات موجود در صفحات اینترنتی که آگهی های زیادی را در قالب پنجره های مجزا نمایش می دهند نیز مسدود می کند.

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.