about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مایکروسافت نتایج تحقیقات خود را در مورد میزان گسترش برنامه‌های غیر قانونی و کرک شده خود منتشر کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ این اطلاعات بر اساس کامپیوتر‌های جدید خریداری شده در بازار جهانی که انتظار می‌رود نسخه اصلی ویندوز  بر روی آن نصب شود جمع آوری شده است. ارقام منتشر شده در این تحقیقات میزان بسیار بالا فروش نرم افزار‌های غیر قانونی مایکروسافت توسط خرده فروشی‌ها و استفاده از برنامه‌های کرک شد توسط کاربران را نشان می‌دهد.

در یک نظرسنجی مشخص شده است که از تعداد 166 کامپیوتر خریداری شده در کشور‌هایآسیایی، تقریبا تمام دستگاه‌های خریداری شده در کره جنوبی، مالزی، ویتنام و تایلند از نرم افزار‌های غیر قانونی مایکروسافت استفاده می‌کنند. بر اساس نتایج منتشر شده، به ترتیب، تعداد دستگاه‌هایی که از نرم افزرا‌های غیر قانونی استفاده می‌کنند در هند 91 درصد، اندونزی 90 درصد، تایوان 73 درصد، سنگاپور 55 درصد و فیلیپین 43 درصد است. هند و کره جنوبی بالاترین رتبه استفاده از برنامه‌های غیر قانونی و کرک شده را دارند.

طبق گفته مایکروسافت، 83 درصد از رایانه های شخصی که بین ماه مه و ژوئیه سال 2018 در بازارهای آسیا خریداری شده بودند، از نرم افزار‌های غیر قانونی و کرک شده استفاده می‌کنند، که اکثر آن‌ها به همراه این نرم افزار‌ها تعداد زیادی از بدافزارها را نیز وارد سیستم خود کرده‌اند. به گفته مدیر منطقه آسیا واحد جرایم دیجیتال مایکروسافت در سنگاپور؛ در کشور هند 85 درصد کامپیوتر‌های خانگی مجهز به ویندوز‌های کرک شده، به بد افزار‌های خطرناک  و استخراج کننده‌های ارز دیجیتالی آلوده هستند.

به گفته یکی از محققین این تحقیقات؛ اکثر دستگاه‌های مجهز به ویندوز‌های غیر قانونی با مشکلاتی چون بد افزارها روبرو هستند که می‌تواند مشکلاتی مانند دزدی اطلاعات شخصی و آسیب به سخت افزار را به همراه داشته باشد. به گفته محققین، این نرم افزار‌ها برای شما بدون هزینه نیستند، بلکه آن‌ها اطلاعات تعداد زیادی از کاربران خود را جمع آوری می‌کنند و یا از سخت افزار آن‌ها برای استخراج ارز‌های دیجیتالی استفاده می‌کنند. حتی در برخی از موارد دیده شده که مجرمین سایبری با استفاده از نرم افزار‌های کرک شده، اطلاعات و هویت کاربران خود را استخراج کرده و از اطلاعات آن‌ها برای انجام کار‌هایغیر قانونی در فضای سایبری استفاده کرده‌اند.

متأسفانه در این لیست اشاره‌ای به میزان استفاده از برنامه‌های کرکی مایکروسافت در ایران نشده است. در هر صورت، اگر از ویندوز و برنامه‌های کرک شده استفاده می‌کنید، پیشنهاد میکنیم که حتما از آنتی‌ویروس‌های معتبر با لایسنس اصل استفاده کنید تا از دزدیده شدن اطلاعات شخصی یا سو استفاده بدافزارهای ماینینگ از سخت افزار جلوگیری کنید.

تازه ترین ها
برنامه
1403/10/24 - 21:25- آسیا

برنامه دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین

دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین و تجارت الکترونیک برنامه‌ریزی می‌کند.

درخواست
1403/10/24 - 19:24- هوش مصنوعي

درخواست شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده

شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده می‌خواهد که بودجه هوش مصنوعی را در اولویت قرار دهد.

تشدید
1403/10/24 - 18:28- آسیا

تشدید تمرکز شرکت‌های استرالیایی بر بیمه سایبری

به گفته کارشناسان، شرکت‌های بیشتری در استرالیا نسبت به قبل به دنبال بیمه سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.