about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کاهش انرژی حرکتی با اسکلت خارجی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ گروهی از پژوهشگران دانشگاه هاروارد موفق به ساخت نوعی اسکلت خارجی (exosuit)، شده‌اند که امکان مصرف انرژی کمتر در هنگام راه رفتن را برای کاربر فراهم می‌کند. نسخه‌ی فعلی این اسکلت خارجی به یک کابل مجهز بوده و بیشتر از محصولات مشابه، انرژی مصرفی کاربر را کاهش می‌دهد.
محققان معتقدند از این وسیله می‌توان برای جابه‌جایی وسایل سنگین توسط کارگران و سربازان، بهبود قابلیت‌هایی بیماران سکته‌ی مغزی یا ناتوان حرکتی استفاده کرد.
یکی از محققان پروژه‌ی مذکور گفت: «در آزمایش انجام شده روی 7 داوطلب سالم، ما به وضوح توان بیشتر ارائه شده به مفصل‌های را مشاهده کردیم. کاربران در زمانی که از پوشش تولید شده استفاده می‌کردند، 23 درصد انرژی کمتری برای حرکت، مصرف می‌کردند. با توجه به اطلاعات ما این میزان کاهش انرژی، بالاترین حدی است که تا کنون به آن دست پیدا کرده‌ایم.»


اسکلت خارجی معرفی شده از نوعی پارچه‌ی چسبناک (stretchy fabric) و انعطاف‌پذیر است که دور ساق پا را می‌پوشاند و 4 بند آن به دور کمر پیچیده می‌شود تشکیل شده است. موتور مورد استفاده در این فناوری انرژی را به مچ کاربر منتقل می‌کند تا علاوه بر کاهش توان مصرفی کاربر، حرکتی طبیعی برای وی شبیه‌سازی شود. این کار مصرف بالای لباس و سنگینی وزن آن را نیز تا حد زیادی کاهش می‌دهد.
پژوهشگران توضیح دادند: «زمانی که شما برای دفعه‌ی اول قصد استفاده از فناوری یاد شده را دارید، برای عادت کردن آن به کمی زمان نیاز خواهید داشت. از طرفی اگر بخواهید دستگاه را به سرعت خاموش کرده و آن را کنار بگذارید، پاهایتان احساس تنبلی می‌کنند؛ زیرا ماهیچه‌های آن در مدت زمان استفاده از این وسیله، فعالیت کمتری نسبت به حالت طبیعی انجام می‌دهند.»
دانشمندان همچنان در حال کار روی این فناوری هستند تا تعادل بین کاهش انرژی مصرفی کاربر و وزن اسکلت خارجی را هر چه بیشتر حفظ کنند. زمان و هزینه‌ی عرضه‌ی این محصول به بازار مشخص نیست

 

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.