about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کامپیوتر Banana Pi این بار با 24 هسته

میکرو کامپیوتر Banana Pi، محصولی از شرکتی است که میکرو کامپیوترهای Raspberry Pi را تولید می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ میکرو کامپیوتر Banana Pi، محصولی از شرکتی است که میکرو کامپیوترهای Raspberry Pi را تولید می کند؛ میکرو کامپیوترهای این شرکت برای کاربردهای آموزشی، اداری، خانگی، تولیدات دستی، صنعت و... ده ها کاربرد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. حالا شاهد محصولی از رزبری هستیم که مرزها را برای یک میکروکامپیوتر در هم خواهد شکست.

میکرو کامپیوتر Banana Pi برای هدایت سرور های نه چندان بزرگ طراحی شده و از سیستم عامل لینوکس، Ubuntu، بهره خواهد برد. این سیستم عامل نسخه بهبود یافته سرور در هسته های بالای CPU خواهد بود. قلب پردازشی این برد را 24 هسته ی ARM Cortex A53 تشکیل خواهند داد. همچنین 32 گیگابایت حافظه داخلی رم، به همراه امکان پشتیبانی از ذخیره سازهای NVME/SSD نیز برای آن فراهم شده است.

میکرو کامپیوتر Banana Pi به عنوان یک سرور کامل راهی بازار خواهد شد. Banana Pi از OpenSuse, Tensorflow, Docker, ROS و Raspbian نیز پشتیبانی خواهد کرد. این محصول از حافظه های ECC DDR4-2133 پشتیبانی کرده و دارای ویژگی های دیگری از جمله درگاه PCIe Gen 2، مقدار 4 مگابایت کش L3، کنترلر فرکانس و ... نیز بهره می برد. تا کنون اشاره ای به قیمت گذاری میکرو کامپیوتر Banana Pi نشده است.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.