about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گوگل به تازگی جزئیات بیشتری درباره قدرت کامپیوتر کوانتومی خود را رسانه‌ای کرده است. بر اساس ادعای گوگل کامپیوتر کوانتومی 70 کیوبیتی این شرکت می‌تواند 47 سال زودتر از سریع‌ترین ابررایانه فعلی دنیا پردازش‌ها را به اتمام برساند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ گوگل به تازگی جزئیات بیشتری درباره قدرت کامپیوتر کوانتومی خود را رسانه‌ای کرده است. بر اساس ادعای گوگل کامپیوتر کوانتومی 70 کیوبیتی این شرکت می‌تواند 47 سال زودتر از سریع‌ترین ابررایانه فعلی دنیا پردازش‌ها را به اتمام برساند.
مهندسان گوگل به‌تازگی اعلام کرده‌اند که قدم مهمی در‌ زمینه توسعه کامپیوترهای کوانتومی برداشته‌اند و اکنون کامپیوتر کوانتومی جدید گوگل می‌تواند پردازش‌هایی که انجام آنها توسط قدرتمندترین ابرکامپیوتر دنیا 47 سال طول می‌کشد را در عرض چند ثانیه انجام دهد.

مدل جدید کامپیوتر کوانتومی 70 کیوبیتی گوگل با استفاده از پردازنده Sycamore می‌تواند محاسبات را با سرعتی اعجاب‌آور انجام دهد. دانشمندان گوگل کامپیوتر کوانتومی جدید خود را با بنچمارکی موسوم به Random Circuit Sampling آزمایش کردند تا سرعت واقعی این رایانه کوانتومی مشخص شود.


نتیجه این آزمایش حیرت انگیز بود. ابررایانه فرانتیر به‌عنوان قوی‌ترین کامپیوتر موجود در دنیا برای پردازش این بنچمارک به حدود 47 سال زمان نیاز داشت اما کامپیوتر کوانتومی Sycamore در عرض چند ثانیه این پردازش را انجام می‌داد.

پیش از این هم در سال 2019 گروهی از پژوهشگران گوگل نیز آزمایش مشابهی را با کامپیوتر کوانتومی 53 کیوبیتی انجام داده و با مطرح کردن مفهوم برتری کوانتومی اعلام کردند که کامپیوترهای کوانتومی قادر هستند با سرعتی بسیار فراتر از کامپیوترهای کلاسیک پردازش‌ها را انجام دهند.

پیش از این IBM اعلام کرده بود که کامپیوتر کوانتومی Eagle این شرکت توانسته در محاسبات مربوط به حالت مواد و تعامل ذرات بنیادی، از یک ابرکامپیوتر سریع‌تر عمل نماید. برخلاف کامپیوترهای کلاسیک که با واحدهای باینری 0 و 1 کار می‌کنند، کامپیوترهای کوانتومی می‌توانند هر دو این حالت‌ها را به صورت همزمان داشته باشند.

این قابلیت پردازش کوانتومی به محققان اجازه خواهد تا حافظه‌های سریع‌تر بسازند و مسائل را با سرعت بسیار بیشتری حل نمایند. با این وجود حالت کوانتومی پایدار نیست و محاسبات انجام شده با این روش با کمترین تغییر در محیط اطراف، خطای بالایی از خود نشان می‌دهند. ساخت یک کامپیوتر کوانتومی بدون خطا یکی از مهم‌ترین چالش‌های علم و فناوری بشر به شمار می‌آید.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.