کارکنان جوان اداری امنیت سایبری را اتلاف وقت میدانند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ کارشناسان معتقدند که همهگیری کووید -19 مدل کار ترکیبی را مطرح و خانههای کارگران را یک شبه به شعبههای بزرگترین شرکتها تبدیل کرده است. انتقال سریع و ناگهانی به این مدل کار مشکلات زیادی از جمله مشکلات بزرگ در حفظ محیط کاری ایمن در برابر تهدیدات سایبری مختلف به همراه داشته است. در عصر کنونی، که تعداد تهدیدها برای شرکتها هر روز در حال افزایش است، یک راهحل امنیتی تخصصی و پیشرفته برای هر شغل بسیار اهمیت دارد. اما به نظر میرسد این تهدیدها، که میتواند سازمانها و شرکتها را به میزان قابل توجهی تحت تأثیر قرار دهد و حتی باعث تعطیلی کامل کسب و کار شود، نگرانی مهم خود کارکنان نیست.
براساس تحقیقات جدید اچپی (HP) در میان 8443 کارمند اداری که در طول بیماری همهگیر کووید -19 به دورکاری در خانه تغییر کار دادند، به همراه 1100 تصمیم گیرنده فناوری اطلاعات از شرکتهای مختلف در ایالات متحده، بریتانیا، کانادا، مکزیک و آلمان طی ماههای مارس و آوریل سال جاری، به نظر میرسد تهدیدات سایبری در بین کارکنان ادارات تهدید مهمی تلقی نمیشود و تیمهای فناوری اطلاعات به تنهایی در حال نبرد هستند.
کارکنان جوان اداری امنیت سایبری را اتلاف وقت میدانند
طبق تحقیقات HP، حدود 48 درصد از کل کارمندان اداری و 64 درصد از کارگران جوان 18 تا 24 ساله اقدامات امنیتی ضروری را اتلاف وقت زیاد در نظر میگیرند. کارگران جوان بیحوصلگی زیادی را نشان دادند و مدعی شدند که اقدامات مختلف امنیتی را تا زمانی که توانایی انجام کاری را داشته باشند، دور میزنند.
این آمار، به ویژه با توجه به این واقعیت که بیش از نیمی از کارگران (54 درصد) 18 تا 24 ساله ادعا کردهاند که اهمیت بسیار کمی برای امنیت اطلاعات در محل کار خود قائل هستند، عمدتاً در مواردی که حفظ امنیت اطلاعات به بهای رعایت مهلتها و بهرهوری بالا باشد، باید هشدار دهنده باشد. همچنین، 39 درصد از کارگران جوان مطمئن نیستند که سیاستهای امنیتی شرکت آنها چه میگوید و این نشان دهنده بیتفاوتی در مورد تهدیدات سایبری احتمالی است.
تیمهای فناوری اطلاعات به تنهایی در حال نبرد هستند
این تحقیق همچنین دشواری زیاد تیمهای فناوری اطلاعات را در توضیح وضعیت به کارکنان ادارات نشان داد، به طوری که 91 درصد از تیمهای فناوری اطلاعات در متقاعد کردن کارگران برای مشارکت و همکاری با تلاشهای امنیتی مورد نیاز، مشکل بزرگی را گزارش کردند.
حدود 78 درصد از آنها اعتراف کردند که از نظر امنیت اطلاعات در دوران کووید-19، پس از تلاش برای تأمین امنیت مناسب کارگران دورکار در اکثر موارد (80 درصد) با مخالفت شدید کارگران روبرو شده بودند. 69 درصد از تیمهای فناوری اطلاعات اعلام کردند که برای اعمال محدودیتها افراد نادرستی هستند. درنتیجه، 83 درصد از تیمهای فناوری اطلاعات معتقدند که در زمان قرض گرفته شدهاند و تهدید سایبری بعدی، بدون واکنش فوری و مناسب از سوی سازمان، تقریباً نزدیک است.
جوانا بِرکی (Joanna Burkey)، مدیر ارشد امنیت اطلاعات HP گفت :
«مدیران ارشد امنیت اطلاعات با افزایش حجم، سرعت و شدت حملات سروکار دارند. برای ایجاد فرهنگ امنیتی همکاری بیشتر، ما باید کارکنان را در مورد خطرات فزاینده امنیت سایبری مشارکت و آموزش دهیم، در حالیکه تیمهای فناوری اطلاعات باید نحوه تأثیر امنیت بر گردش کار و بهرهوری را درک کنند. نیازهای امنیتی باید براساس نیازهای ترکیبی کار و کارگر مجدداً ارزیابی شوند.»