about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

با ثبت رکوردهایی جدید در تقاضا برای تسویه تراکنش‌ها روی شبکه اتریوم، بنیاد تتر از به‌کارگیری راه‌کار مقیاس‌‌پذیری شبکه OMG خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از  کوین دسک، روز گذشته، بنیاد تتر طی یادداشتی در وبلاگ خود نوشت:

ادغام میان تتر و شبکه OMG با کاهش زمان تأیید تراکنش، باعث می‌شود پرداخت‌ها سریع‌تر انجام شود و به‌این‌ترتیب، کارمزدها نیز بدون درخطر افتادن امنیت درون‌زنجیره‌ای کاهش می‌یابد.

منزا چتیکاوانیچ (Vansa Chatikavanij)، مدیرعامل شبکه OMG نیز طی اعلامیه‌ای گفته است:

شبکه OMG به‌عنوان یک راهکار لایه دوم برای اتریوم می‌تواند با دسته‌بندی تراکنش‌ها پیش از تسویه، هزاران تراکنش را با با یک‌سوم کارمزد شبکه اتریوم پردازش کند.

تتر که اکنون با برخورداری از ارزش بازاری بالغ‌بر ۱۳.۱ میلیارد دلار، جایگاه سومین ارز دیجیتال پرارزش بازار را در اختیار دارد، شاهد اقبال روزافزون کاربران بوده است. آن‌طور که داده‌های دریافتی از وب‌سایت ات‌گس‌استیشن (Ethgasstaion) نشان می‌دهد، تتر یکی از ارزهایی است که بخش بزرگی از کارمزدهای مصرفی روی اتریوم را به خود اختصاص داده‌ است.
هم‌زمان، رشد انفجارگونه اپلیکشین‌های توزیع‌شده‌ای همچون یو‌نی‌سواپ (Uniswap) و کامپاند (Compound) نیز باعث شده که انجام تراکنش رو شبکه اتریوم، گران‌تر از همیشه تمام شود.
اقبال فزاینده کاربران به استیبل کوین‌ها و حوزه دیفای، پیامدهای منفی برای شبکه اتریوم داشته است؛ چرا که بار پردازش تراکنش‌های آن‌ها روی دوش اتریوم قرار دارد.
گفتنی است پیش‌تر در روز ۱۳ اوت (۲۳ مرداد)، متوسط کارمزد تراکنش‌ها روی اتریوم با بر جای گذاشتن رکوردی تازه از اوج تاریخی سال ۲۰۱۷ نیز عبور کرد. سال ۲۰۱۷ ظهور انفجارگونه رویدادهای پیش‌فروش سکه یا ICO باعث افزایش سرسام‌آور کارمزدهای شبکه اتریوم شده بود.
پائولو آردوینو (Paolo Ardoino)، معاون ارشد فنی تتر می‌گوید:

با جابه‌جایی نقل و انتقالات تتر به شبکه OMG می‌توانیم با کاهش هزینه‌ها و بهبود عملکرد شبکه، از فشار فزاینده زنجیره اصلی اتریوم بکاهیم.

وی در ادامه می‌افزاید:

این اتفاق برای صرافی بیتفینکس، مشتریان‌مان و تمامی اکوسیستم اتریوم بسیار سودمند خواهد بود.

علاوه‌بر اتریوم، امکان صدور تتر روی بلاک چین‌های دیگری مثل امنی (Omni)، لیکویید (Liquid) و ترون (Tron) نیز وجود دارد.
آن‌طور که در وبلاگ بنیاد تتر آمده است، می‌توان از شبکه OMG برای انجام واریزها و برداشت‌ها در حساب‌های مرتبط با صرافی بیتفینکس، خواهرخوانده تتر نیز استفاده کرد.
دسته‌بندی تراکنش‌های اتریوم روی لایه‌های دوم (مشابه آنچه شبکه OMG انجام می‌دهد)، به راهکاری پرطرفدار برای افزایش مقایس شبکه اتریوم تبدیل شده است. بااین‌حال، انجام این کار ازمنظر فنی همچنان با چالش‌هایی مواجه است.
پیش‌تر نیز در ماه ژوئن (خرداد)، ردیت (Reddit) از همکاری مشترک خود با بنیاد اتریوم برای آزمودن  قابلیت‌های افزایش مقیاسی همچون دسته‌بندی تراکنش‌ها برای توکن بومی خود خبر داده بود.

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است. درحالی‌که در واقعیت چنین چ

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.