about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بر اساس گزارشی که توسط توییتر منتشر شده، حدود یک سوم درخواست‌های ارسالی برای این شبکه اجتماعی به منظور دریافت اطلاعات کاربران مربوط به دولت آمریکا بوده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ این گزارش که درخواست‌های ارائه شده به توییتر در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ را در بر می‌گیرد، نشان می‌دهد تعداد کل درخواست‌های ارسالی برای توییتر طی این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۶ درصد کاهش یافته است.

بر همین اساس توییتر در مجموع ۶۹۰۴ گزارش برای دریافت اطلاعات ۱۱۱۱۲ حساب کاربری دریافت کرده است. در این میان دولت آمریکا با ارسال ۲۰۹۲ درخواست به منظور دریافت اطلاعات ۳۸۶۰ حساب کاربری در رتبه اول بوده است.

توییتر ۳۰ درخواست برای افشای اطلاعات حساب‌های کاربری ۱۰۸ نفر از مشترکان سرویس به اشتراک گذاری ویدئوی پریسکوپ هم دریافت کرده که به ۴۰ درصد از این درخواست‌ها پاسخ مثبت داده است.

توییتر در مجموع ۱۶۶۵۱۳ حساب کاربری را در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ به حالت تعلیق درآورده که علت این امر ترویج تروریسم از طریق این حساب‌ها عنوان شده است. این رقم نسبت به مدت مشابه قبلی ۱۹ درصد کاهش نشان می‌دهد. همچنین ۴۵۸۹۸۹ حساب کاربری هم به علت انتشار مطالب هرزه نگارانه در ارتباط با کودکان تعلیق شده‌اند.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.