about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بر اساس گزارشی که توسط توییتر منتشر شده، حدود یک سوم درخواست‌های ارسالی برای این شبکه اجتماعی به منظور دریافت اطلاعات کاربران مربوط به دولت آمریکا بوده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ این گزارش که درخواست‌های ارائه شده به توییتر در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ را در بر می‌گیرد، نشان می‌دهد تعداد کل درخواست‌های ارسالی برای توییتر طی این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۶ درصد کاهش یافته است.

بر همین اساس توییتر در مجموع ۶۹۰۴ گزارش برای دریافت اطلاعات ۱۱۱۱۲ حساب کاربری دریافت کرده است. در این میان دولت آمریکا با ارسال ۲۰۹۲ درخواست به منظور دریافت اطلاعات ۳۸۶۰ حساب کاربری در رتبه اول بوده است.

توییتر ۳۰ درخواست برای افشای اطلاعات حساب‌های کاربری ۱۰۸ نفر از مشترکان سرویس به اشتراک گذاری ویدئوی پریسکوپ هم دریافت کرده که به ۴۰ درصد از این درخواست‌ها پاسخ مثبت داده است.

توییتر در مجموع ۱۶۶۵۱۳ حساب کاربری را در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ به حالت تعلیق درآورده که علت این امر ترویج تروریسم از طریق این حساب‌ها عنوان شده است. این رقم نسبت به مدت مشابه قبلی ۱۹ درصد کاهش نشان می‌دهد. همچنین ۴۵۸۹۸۹ حساب کاربری هم به علت انتشار مطالب هرزه نگارانه در ارتباط با کودکان تعلیق شده‌اند.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.