about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

با افزایش تعداد نیروهای فعال در بخش‌های سایبری ژاپن و ایجاد مرکز رشد توانمندی‌های مجازی این کشور، اتهامات جدیدی علیه توکیو مطرح شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کره شمالی، اخیراً ژاپن را به افزایش تعداد نیروی تهاجمی و برنامه‌ریزی برای جنگ سایبری، در پوشش افزایش شاخص‌های امنیت فضای مجازی، متهم کرده است. رودونگ سینمون (Rodong Sinmun)، روزنامه‌ی رسمی کره شمالی، در روز شنبه، 19 آگوست، مقاله‌ای مفصل از برنامه‌ریزی وزارت دفاع ژاپن، برای افزایش کمی و کیفی واحدهای سایبری این کشور، با بهانه‌ی تضمین امنیت ملی، منتشر ساخت.


خبرگزاری ژینهاو (Xinhua news agency)، از منابع خبری مهم چین نیز، اخیراً ادعاهایی مبنی بر افزایش نیروهای متخصص سایبری دولت ژاپن و برنامه‌ریزی این کشور برای ایجاد یک واحد تخصصی جنگ سایبری، با رویکرد تهاجمی، مطرح کرده است. بر اساس گزارش‌های منتشر شده از سوی این دو رسانه‌ی خبری، ژاپن به محض دستیابی به توانایی جنگ سایبری، رویکرد و نحوه‌ی رفتار خود را از فاز پدافندی، به آفندی تغییر خواهد داد.


طبق اعلامیه‌ی رسمی وزارت دفاع ژاپن که در طول ماه گذشته انتشار یافت، توکیو در ماه‌های اخیر، تعداد سربازان فعال خود در بخش دفاع سایبری را از 110، به 1000 نفر افزایش و ایجاد یک گروه پژوهش برای مطالعه‌ی روش‌های جنگ سایبری را در دستور کار، قرار داده است.


دولت ژاپن اقدامات یاد شده را گام‌های عملی برای تأمین حداکثری امنیت سایبری المپیک 2020 توکیو، اعلام کرده است.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.