about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ژاپن؛ دشمن امنیت سایبری خود

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ برخی منابع خبری، می‌گویند گرچه ژاپن دارای واحدهای جنگ و جرایم سایبری مختلف و هکرهای توانایی است، اما در حوزه‌ی امنیت سایبری، دشمن این کشور، خود ژاپن است؛ یعنی فرهنگ نادرست درباره‌ی به اشتراک‌گذاری اطلاعات مربوط به حملات و تهدیدات سایبری در زمان لازم، عامل اصلی آسیب‌پذیر بودن این کشور است. برخی گزارش‌ها حاکی از آن است بیش از 1000 سازمان در این کشور، در ماه‌های اخیر، مورد حملات سایبری قرارگرفته‌اند.
به‌تازگی تحقیقات جوامع علمی این کشور نشان داده است افراد بااستعداد، تمایلی برای پیوستن به ارتش سایبری ژاپن ندارند. برخی می‌گویند مشکلات سایبری این کشور بسیار عمیق‌تر از حملات سایبری به وب‌گاه‌هایی است که از کشتن دلفین‌ها حمایت می‌کنند. (هکرهای انانیموس بارها در اعتراض به کشتن دلفین‌ها، وب‌گاه‌های ژاپن را موردحمله قرار داده‌اند.) یکی از استادان دانشگاه کیئوی ژاپن دراین‌باره گفت: «کمبود نیروهای متخصص، مشکلی بسیار جدی است. دولت ژاپن نمی‌تواند افراد بااستعداد را استخدام کند تا آن‌ها ارتباطات میان شرکت‌ها را کنترل کنند.»
وی یکی دیگر از مشکلات ژاپن را در این راستا، زبان رسمی این کشور ذکر کرد. این استاد دانشگاه خاطرنشان ساخت، زبان ژاپنی سدی برای به‌کارگیری سایر متخصصان جهان در ژاپن است. همچنین وی عدم علاقه به فعالیت‌های امنیتی توسط جوانان و افراد بااستعداد را از عوامل کمبود نیروی متخصص در این کشور دانست. صرف هزینه و زمان برای بازسازی این کشور بعد از جنگ جهانی دوم نیز از عواملی است که به نظر وی موجب عقب‌ماندگی ژاپن در زمینه‌ی دفاع سایبری شده است. استاد دانشگاه کیئو، اظهار داشت ژاپن فاقد سازمانی مانند GCHQ و NSA است.
همچنین مرکز امنیت سایبری دانشگاه ولز جنوبی نو در استرالیا، اعلام کرد ژاپن در زمینه‌ی همکاری با سایر کشورها و به اشتراک‌گذاری اطلاعات، ضعیف عمل کرده است. حتی این مرکز افزود همکاری میان بخش‌های دولتی و خصوصی ژاپن نیز در این راستا، بسیار کم‌رنگ است.
شایان‌ذکر است ژاپن در تلاش است تا برگزاری المپیک 2020 توکیو، سطح امنیت و دفاع سایبری خود را ارتقا دهد؛ بنابراین المپیک 2020، آزمونی مهم برای این کشور جهت فهم آسیب‌پذیری‌ها و همچنین میزان موفقیت خود در سرمایه‌گذاری‌های سایبری خواهد بود.

 

تازه ترین ها
برنامه
1403/10/24 - 21:25- آسیا

برنامه دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین

دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین و تجارت الکترونیک برنامه‌ریزی می‌کند.

درخواست
1403/10/24 - 19:24- هوش مصنوعي

درخواست شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده

شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده می‌خواهد که بودجه هوش مصنوعی را در اولویت قرار دهد.

تشدید
1403/10/24 - 18:28- آسیا

تشدید تمرکز شرکت‌های استرالیایی بر بیمه سایبری

به گفته کارشناسان، شرکت‌های بیشتری در استرالیا نسبت به قبل به دنبال بیمه سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.