about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیر اسبق مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس و یکی از اعضای سابق سازمان جاسوسی GCHQ ادعا کرد چین و روسیه اصلی ترین تهدیدات سایبری برای انگلیس محسوب می شوند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سرن مارتین، مدیر پیشین (اولین مدیرعامل) مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس مدعی شد که چین و روسیه بزرگترین تهدیدات سایبری برای انگلستان هستند. وی معتقد است نباید این دو تهدید را به یک چشم نگاه کرد زیرا چین و روسیه از جهات مختلفی با یکدیگر تفاوت دارند و هرکدام مشکلات متفاوتی را برای امنیت سایبری ما ایجاد می کنند.
مارتین که هم اکنون به عنوان استاد در دانشکده Balvantic دانشگاه آکسفورد فعالیت می کند، دلیل تفاوت پکن و مسکو را موارد زیر میداند:


« روسیه در حوزه سایبری عملکرد خوبی داشته است بنابراین دولت این کشور تلاش خواهد کرد تا با استفاده از این توانایی، قدرت خود را به رخ بکشد و منافع زیادی به دست بیاورد. آن ها قصد دارند با استفاده از این توانایی، به اهداف خود یعنی جاسوسی، نشر اطلاعات نادرست، کشور داری کلاسیک و منافع استراتژیک دست پیدا کنند.»


وی افزود:


« نمونه بارز آن، حمله سایبری دسامبر 2020 هکرهای این کشور به آمریکا و سولارویندز بود. این حمله، جدی ترین نفوذ تاریخ به سیستم های دولت آمریکا بود. اما با این حال دولت روسیه این اتهام را رد کرده است.»


این مقام سایبری معتقد است که قدرت سایبری چین، نشات گرفته از اقتصاد این کشور است.
مارتین مدعی شد که هدف چین از طراحی حملات سایبری، به دست آوردن منافع اقتصادی و بازرگانی است. وی معتقد است چین برای رسیدن به این هدف دست به هر کاری اعم از جاسوسی، کپی طراحی خودرو و... می زند.
وی ادعا کرد:


« این دو کشور در تلاش هستند تا حملات سایبری را علیه ما شکل دهند. وظیفه ما نیز حفاظت از سیستم های خود و هشیاری کامل است و با انجام دادن این وظیفه به نحو احسن، می توانیم شدت صدمات وارده به سیستم های خود را کاهش دهیم.»


اما این دو کشور به دفعات، ادعای حمله سایبری به انگلستان و دیگر هم پیمانان غربی خود را رد کرده اند.
لازم به ذکر است سازمان ملی امنیت سایبری، زیر مجموعه ستاد ارتباطات دولت انگلیس (GCHQ)  می باشد.

سازمان GCHQ:  این سازمان انگلیسی، مسئول شنود و مراقبت های اطلاعاتی به نفع دولت این کشور است. این سازمان جاسوسی، نقش بسیار کلیدی در جمع آوری اطلاعات درون و برون مرزی در انگلیس دارد و جرات می توان گفت این سازمان، اولین مرجع اطلاعاتی این کشور و همتای بسیار مشابه آژانس امنیت ملی آمریکا است که اتفاقا همکاری های زیادی با یکدیگر دارند و یجورایی خواهر خوانده یکدیگر محسوب می شوند. به این سازمان جاسوسی، مخزن الاسرار انگلیس نیز می گویند.


.
 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.