چین ممنوعیت استفاده از آیفون را در استانهای دیگر گسترش داده است
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در ماه سپتامبر سال جاری، وال استریت ژورنال گزارش داد که سازمانهای دولتی مرکزی چین کارگران را از آوردن آیفون خود به دفتر منع کرده و ممنوعیت جدیدی را برای استفاده از این دستگاه برای تماسها و کارهای مربوط به کار وضع کرده است. این داستان تنها چند روز پس از آن منتشر شد که سازنده چینی، یعنی هوآوی با معرفی دستگاه هوشمند میت 60 پرو، که اولین گوشی معرفی شده توسط شرکت هوآوی با چیپست 5G Kirin خانگی در سه سال اخیر به دلیل تحریمهای ایالات متحده علیه این شرکت است، جهان را شگفت زده کرد.
افزایش وسعت دامنه ممنوعیت استفاده از گوشیهای آیفون در چین
در حالی که ممنوعیت اولیه گوشیهای آیفون محدود به کارمندان سازمانهای دولتی در پکن و تیانجین بود، گزارش جدیدی از بلومبرگ ادعا میکند که چین وسعت این ممنوعیت را افزایش داده است که به عنوان «گامی بزرگ» توصیف میشود. اکنون، سازمانهای دولتی در هشت یا چند استان دیگر، گوشیهای آیفون را هم در دفتر و هم برای استفاده کارمندان برای تجارت رسمی ممنوع کردهاند. دولت چین از افرادی که در دفاتر آژانسهای دولتی مرکزی کار میکنند می خواهد از گوشیهای هوشمند ساخته شده توسط تولیدکنندگان مستقر در چین استفاده کنند.
گوشیهای چینی با بهترین قابلیتها در بازار
گزینههای زیادی برای گوشی هوشمند در چین وجود دارد که برترین بازار در زمینه این دستگاههای هوشمند در جهان است و پس از آن کشورهای هند و ایالات متحده قرار دارند. برخی از این برندهای برتر عبارتند از هوآوی که اکنون به حوزه 5G بازگشته است، همچنین شیائومی، Honor مستقل و برندهای تحت کنترل BBK Electronics مانند Realme، Oppo، OnePlus، Vivo، iQOO و غیره. در بسیاری از موارد، این برندها گوشیهایی با باتریهای بزرگتر و سرعت شارژ سریعتر نسبت به سری فعلی آیفون 15 ارائه میدهند.
علاوه بر این، برخلاف شرکت اپل، برندهای چینی مانند هواوی، اوپو و ویوو هر دو نوع گوشی تاشو و گوشی تاشو کتابی را ارائه میدهند، در حالی که تعداد گوشیهای تاشو مدل آیفون صفر است.
در ماه سپتامبر سال جاری، کشور چین ممنوعیت اولیه گوشیهای آیفون را تکذیب کرد، اما از مشکلات امنیتی این دستگاههای هوشمند شرکت اپل شکایت کرد. در نسخهای از بیانیه مطبوعاتی منتشر شده توسط سخنگوی وزارت خارجه چین، مائو نینگ، در این باره آمده است: «ما متوجه شدیم که گزارشهای رسانهای زیادی در مورد حوادث امنیتی در مورد گوشیهای کمپانی اپل وجود دارد.» وقتی این وزارتخانه متن انگلیسی بیانیه مطبوعاتی را منتشر کرد، کلمه «رسانه» را حذف کرد که معنای بیانیه را به شدت تغییر داد.
با گنجاندن کلمه «رسانه» در نسخه چینی بیانیه مطبوعاتی، به نظر میرسد مقامات چینی صرفاً از مشکلات امنیتی آیفون با مطالعه در مورد آن در وبلاگهای گوشی هوشمند آنلاین مطلع شدهاند. نسخه انگلیسی همان بیانیه، بدون اینکه کلمه «رسانه» در آن گنجانده شده باشد، اینگونه به نظر میآید که کاربران چینی گوشیهای آیفون مشکلات امنیتی را از نزدیک تجربه کردهاند. ایالات متحده در آن زمان در واکنش به ممنوعیت گوشیهای آیفون در چین، آن را «تقابلی نامناسب» خواند.