about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

چین سریع‌ترین اینترنت جهان با سرعت 1.2 ترابیت در ثانیه را راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از ساوت چاینا مورنینگ پست، چین اولین سرویس اینترنت نسل بعدی جهان را که بیش از 10 برابر سریع‌تر از مسیرهای اصلی موجود است دو سال زودتر از پیش‌بینی‌ها راه‌اندازی کرد.

این شبکه که به طول 3هزار کیلومتر کابل کشی فیبر نوری امتداد یافته می تواند داده ها را با سرعت 1.2 ترابیت (1200 گیگابیت) در ثانیه بین پکن در شمال، ووهان در مرکز و گوانگژو در استان جنوبی گوانگدونگ ارسال کند. این خط در ماه جولای (تیر-مرداد) فعال شد و پس از انجام و گذراندن تمام آزمایش‌های عملیاتی، در روز دوشنبه به طور رسمی راه‌اندازی شد.

این دستاورد نتیجه همکاری «دانشگاه چینهوا»، شبکه آموزشی و تحقیقاتی چین(Cernet)، شرکت هواوی و چاینت موبایل است که پیش‌بینی کارشناسان مبنی بر اینکه شبکه‌های فوق‌سرعت 1 ترابیت در ثانیه تا حدود سال 2025 ظهور نخواهندکرد را زودتر از موعد محقق کرده است.

بیشتر شبکه‌های اصلی اینترنت دنیا تنها با سرعت ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه کار می‌کنند. حتی ایالات متحده اخیراً انتقال به نسل پنجم اینترنت2 خود را با سرعت 400 گیگابیت در ثانیه تکمیل کرده است. اتصال پکن-ووهان-گوانگژو بخشی از زیرساخت فناوری اینترنت آینده چین (FITI)  و پروژه ای 10 ساله است.

وو جیان پینگ، رهبر پروژه FITI، گفت که «خط فوق سریع نه تنها یک عملیات موفقیت آمیز بود، بلکه به چین فناوری پیشرفته برای ساخت اینترنت حتی سریعتر را می دهد.»

وانگ لی، معاون فناوری هوآوی، گفت که «این شبکه قادر است داده‌های معادل 150 فیلم با کیفیت بالا را تنها در یک ثانیه منتقل کند».

این پیشرفت برای چین که نگران اتکای خود ایالات متحده و ژاپن برای روترها و سایر اجزای فناوری اینترنت و تحریم های تحمیلی آمریکا است دستاورد بزرگی به حساب می آید.

ساوت چاینا مورنینگ پست نوشت:« تمامی نرم‌افزار و سخت‌افزار سیستم در داخل کشور تولید شده‌اند و تیم تحقیقاتی فنی در همه چیز از روترها و سوئیچ‌ها گرفته تا اتصالات فیبر نوری پیشرفت‌هایی را انجام داده‌اند.»

منبع:

تازه ترین ها
روسیه
1405/05/26 - 10:04- اروپا

روسیه پس از ۲۰۲۲؛ تحول جنگ اطلاعاتی با هوش مصنوعی و حملات سایبری

تهاجم تمام‌عیار روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، علاوه بر یک عملیات نظامی، آزمونی برای توانایی کرملین در شکل‌دهی سریع به روایت جنگ بود.

سایه
1405/05/26 - 09:47- آفریقا

سایه شوم مافیای سایبری بر سر شرکت‌های بزرگ آفریقای جنوبی

به گفته کارشناسان، یک گروه مافیایی جدید برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های آفریقای جنوبی را هدف قرار داده است.

محکومیت
1405/05/26 - 09:33- آسیا

محکومیت 4 مهاجر در بحرین به اتهام کلاهبرداری سایبری

چهار مهاجر آسیایی در بحرین به جرم کلاهبرداری سایبری به سه سال زندان محکوم شدند.