about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

چین در پی تائید جهانی طرح حاکمیت سایبری

به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ چین، یکی از بزرگ‌ترین سانسور کنندگان اینترنت در دنیاست، اما این کشور به همین قضیه اکتفا نکرده و مدل جدیدی را برای مدیریت اینترنت ارائه داده است و معتقد است مدل کشورهای دموکراتیک در اعطای آزادی‌های بی‌قیدوشرط به مردم مناسب نیست.
وزیر امور خارجه و مقامات امنیت سایبری چین، آخرین ابراز علاقه چین به رهبری و مدیریت جهانی اینترنت را اعلام کردند. آن‌ها ضمن رونمایی از اولین سند سیاست سایبری چین، اعلام کردند که چین عزم خود را برای افزایش توانمندی‌های تسلیحات سایبری خود برای دفاع در مقابل هک و سایر تهدیدات خارجی جزم کرده است.
لانگ ژو (Long Zhou)، هماهنگ‌کننده امور سایبری وزارت امور خارجه چین می‌گوید:«حملات سایبری، جاسوسی سایبری و نظارت، به مهم‌ترین دغدغه‌های تمام کشورها تبدیل‌شده است.»
چین، از حق خود برای ایجاد استانداردهای خاص در دنیای سایبری، همچون سانسور، اطلاعات خصوصی و قوانین بازرگانی، به نام امنیت ملی دفاع می‌کند. در سند حاضر نیز، تسلط حزب کمونیست چین بر حق حاکمیت هر آنچه به سایبر مربوط است و در حوزه استحفاظی این کشور واقع‌شده باشد تأکید شده است.
لانگ با توصیف اینترنت به‌مثابه غربالی پر از سوراخ‌های متفاوت همچون اندیشه‌های ناپخته و نهان، افراط‌گرایی مذهبی، اشاعه فحشا و تصاویر مستهجن، اخبار جعلی و کلاه‌برداری‌های اقتصادی با تفاخر اعلام کرد«چین آماده است تا همراه با روسیه و سایر کشورهای عضو پیمان بریکس و سایر کشورها بر روی معیارهای نوین حاکمیتی پافشاری کند.» شی جینپینگ (Xi jinping)، رئیس‌جمهور چین، پیش‌ازاین در سال 2015 گفته بود:«درحالی‌که نیاز است به آزادی‌های بیان احترام بگذاریم، جهان  همچنین به ایجاد یک نظم فضای سایبری با پیروی از قوانین مرتبط نیز نیاز دارد.»
بریکس (BRICS)، پیمانی متشکل از کشورهای درحال‌توسعه اقتصادی است. چین، روسیه، هند، آفریقای جنوبی و برزیل اعضای این پیمان هستند. ایران، آرژانتین، ترکیه و افغانستان نیز تمایل به عضویت در این پیمان‌دارند.
سند سیاست جدید سایبری پکن، بیانگر تمایل روسای چین به رهبری جهانی و دیپلماسی بینابینی است. چین، حرکت دونالد ترامپ برای حذف روابط مالی موجود و شکل‌دهی به آنچه را خود ناسیونالیسم اقتصادی آمریکایی می‌نامد، به‌عنوان فرصتی برای رشد تأثیرگذاری خود و گسترش سیاست‌های کنترلی‌اش از یک‌سو و محدود ساختن بازار تجارت آزاد از سوی دیگر می‌بیند.
گفتمان حاکمیت سایبری که چین با سانسور گسترده اینترنت به آن فائق آمده است، منتقدان بسیاری دارد. منتقدان میگویند این رویکرد چین، آزادی بیان را تا پایین‌ترین درجه ممکن کاهش می‌دهد؛ اما مقامات چین این نظر را قبول ندارند و رویکرد خود را در سالهای اخیر در نشست‌های بین‌المللی مختلف بیان کرده‌اند و خواستار همکاری کشورهای درحال‌توسعه با چین برای گسترش حاکمیت اینترنتی در سراسر دنیا هستند تا در مقابل رویکرد غربی که توسط آمریکا با تفکرات لیبرال مدیریت می‌شود بایستند.
سانسور شدید چین، موسوم به «دیواره آتشین بزرگ»، حجم عمده ای از سایت‌های خبری و شبکه‌های مجازی خارجی را محدود کرده‌اند. دولت چین همچنین دست به جمع‌آوری اطلاعات خصوصی به اسم اجرای قانون کرده است و در این زمینه از قدرت پلیس نیز استفاده می‌کند. در ضمن هرگونه صحبت در رابطه با مسائل حساس مانند قیام میدان تیان آن من 1989، بلافاصله توسط دولت محدود می‌شود.
لانگ در این رابطه می‌گوید:« هر کشوری باید خود در رابطه با توازن آزادی بیان و نظم اجرایی را خودش تعیین کند و ما به این حق کشورها احترام می‌گذاریم.»
مقامات چینی معتقد نیستند که دنیا در یک نبرد تسلیحاتی همچون جنگ سرد سایبری است، اما سران نظامی دنیا نگران‌اند که چین در حال گسترش توانمندی‌های نبرد سایبری خود تحت عنوان نوسازی ارتش باشد. لانگ کشورهای مختلف را دعوت کرده است به‌جای رویارویی، یا یکدیگر به مذاکره بنشینند تا منافع مشترک برای هر دو طرف با اخلاق و احترام متقابل برآورده شود. اما از سوی دیگر، آمریکا بارها گفته است از اقدامات سایبری چین در هک تأسیسات نظامی این کشور خسته شده و حتی پنج مقام نظامی این کشور را به جرم دست داشتن در اقدامات سایبری علیه آمریکا مجرم شناخته است.

 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.