about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

چین به ادعای اخیر آمریکا واکنش نشان داد

به گزارش خبرگزاری ایرنا، هونگ‌لی (Hong Lei)، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، عصر جمعه در نشست خبری خود با خبرنگاران ضمن اعلام موضع نسبت به اظهارات اخیر یکی از مقام‌های آمریکایی، گفت: "همه می‌دانند که چین همیشه و همه حال با حملات سایبری که یک موضوع مشترک جهانی است، مخالف بوده و بارها نظرات خود را در این رابطه اعلام کرده است."
وی این سخنان را در واکنش به اظهارات سپهبد وینسنت استوارت (Vincent Stewart) روز چهارشنبه گذشته در نشست کنگره آمریکا عنوان کرد. در این نشست وینسنت استوارت ادعا کرد که چین بسیاری از اطلاعات مربوط به مالکیت معنوی در آمریکا را سرقت کرده است. وینسنت استوارت رئیس دفتر اطلاعات وزارت دفاع آمریکا است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین تأکید کرد: "پس از افشای نظارت گسترده آمریکا بر شبکه‌های اینترنتی کشورهای جهان، همه به‌خوبی به این موضوع که چه کشوری تهدیدی واقعی برای شبکه اینترنتی جهان است، آگاه شدند."
هونگ تصریح کرد: "پکن همواره بر این نکته که جامعه جهانی برای مقابله با این مسئله باید با یکدیگر همکاری داشته باشند، پایبند است."
دستگاه قضایی آمریکا 29 اردیبهشت ماه گذشته به‌طور رسمی پنج افسر ارتش چین را به جاسوسی سایبری علیه شرکت‌های آمریکایی متهم کرد.
واشنگتن اعلام کرده بود که در این حمله سایبری، شش شرکت آمریکایی توسط هکرهای ارتش چین هدف جاسوسی اقتصادی قرارگرفته‌اند.
پکن در واکنش به این اتهام، آن را محکوم و اعلام کرد که هرگز در حملات سایبری دست نداشته و خود قربانی حملات جاسوسی و عملیات شنود آمریکا بوده است.
اواخر شهریور ماه امسال هم (اواخر ماه سپتامبر 2014)، کمیسیون دفاعی سنای آمریکا اعلام کرد که هکرهای وابسته به چین، بارها به شبکه فرماندهی ترابری در آمریکا نفوذ کرده‌اند.
سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: "کشوری که واقعاً نگران امنیت شبکه اینترنتی است، باید در راستای همکاری‌های بین‌المللی مشارکت کرده و در ایجاد نظم و حفظ امنیت شبکه اینترنت اقدام کند."
سخنان اخیر این مقام آمریکایی در ادامه برخوردهای لفظی مقامات چین و آمریکا بر سر فعالیت‌های جاسوسی شبکه‌ای (cyber-espionage) است.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.