about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تابناک، معمولاً برای رایانه‌ها گرما یک موضوع دردسرساز و اساساً یک مشکل است؛ اما اکنون به‌غیر از بلند شدن دود از CPU یا GPU رایانه باید نگران یک موضوع مهم دیگر در خصوص گرما نیز بود. تیمی تحقیقاتی در یکی از دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی راهی برای نفوذ به رایانه‌ها و هک آنها از طریق گرما یافته‌اند.
وب‌سایت Net-Security گزارش داده که یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه «بن گوریون» در سرزمین‌های اشغالی، اقدام به طراحی و تولید بدافزاری بانام BitWhisper کرده‌اند که به‌هیچ‌وجه شبیه به بدافزارهایی که معمولاً کاربران با آنها سروکار دارند نیست. این بدافزار یکی از عجیب‌ترین بدافزارهایی است که به‌عنوان ابزار هک از آن استفاده می‌شود.
کار این بدافزار به‌این‌ترتیب است که دستگاه‌های آلوده به آن می‌توانند داده‌ها را با استفاده از گرمایی که تولید می‌کنند منتقل سازند. برای مثال فرمان‌ها و دستورات می‌توانند با ایجاد مدولاسیون یا نوسان حرارتی از یک سامانه به سامانه دیگر منتقل شوند. به‌این‌ترتیب دستگاه یا سامانه هدف، با استفاده از حس‌گرهای حرارتی خود این فرمان‌ها را دریافت کرده و واکنش تعریف‌شده را نشان می‌دهد. از طریق این مکانیزم همچنین می‌توان میزان داده‌های کوچک همچون گذرواژه‌ها را نیز منتقل ساخت.
شاید در ابتدا این سامانه و مکانیزم چندان برای هک رایانه‌ها کاربردی به نظر نرسد، اما زمانی که به اهداف اصلی این بدافزار یعنی BitWhisper واقف شویم میزان جدی بودن کار آن را درک می‌کنیم. این بدافزار بیش از هر چیز مخصوص به سامانه‌های شکاف هوایی یا Air-Gapped طراحی‌شده است؛ یعنی رایانه‌هایی که برای حفظ امنیت آنها، هیچ‌گونه ارتباط وایرلس یا کابل با شبکه وجود ندارد.
حدس زدن اینکه چه سامانه‌هایی به یک چنین سازوکار امنیتی مجهز هستند کار چندان سختی نیست، به‌عنوان‌مثال سامانه‌های حساس دولتی، تجهیزات نظامی – همچون موشک‌ها – و رایانه‌های کنترل تجهیزات رآکتورهای هسته‌ای جزو این سامانه‌ها هستند. سامانه‌هایی که تنها از طریق پروژه‌های پیچیده می‌توانند به بدافزار آلوده شوند.
اکنون بدافزار BitWhisper مخصوص به آلوده ساختن این سامانه‌ها طراحی‌شده است و اینکه با کندی قادر به رد و بدل کردن اطلاعات است، هیچ اهمیتی ندارد، زیرا جایگزینی که برای آن به‌سادگی بتواند همین میزان اطلاعات را نیز تبادل کند، وجود ندارد.
اما در این مورد که این بدافزار از ابتدا چگونه قادر به ورود به رایانه هدف است، می‌توان سناریوهای مختلفی در نظر آورد. یکی از این راه‌ها Pre-Load کردن این بدافزار در حافظه رایانه است و راه دیگر آن مسیر همیشگی یعنی Flash USB است. اگر به خاطر آوریم که چگونه بدافزار استاکس نت در تجهیزات اتمی ایران جای گذاری شد، می‌توان حدس زد که برای ورود این بدافزار به رایانه‌ها می‌توان راه‌های مختلفی را در نظر آورد.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.