about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

در این گزارش قصد داریم به برخی راه‌کارهای موجود برای محافظت از فرزندان در فضای مجازی اشاره کنیم.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ استفاده از ابزارهای متصل به اینترنت برای کار، بازی و تکالیف مدرسه به‌طور فزاینده‌ای رایج شده است و محافظت از فرزندان در برابر خطرات بی‌شماری که ممکن است هنگام آنلاین بودن با آن‌ها مواجه شوند برای والدین دشوارتر شده است.

هم‌زمان با ورود روزافزون کودکان به فضای سایبری، موضوع «چگونه می‌توانم فرزندانم را در حین گشت‌وگذار در اینترنت ایمن نگه دارم؟» در حال تبدیل‌شدن به یک واقعیت ترسناک برای والدین شده است.

توضیح دادن امنیت سایبری و رفتارها و عادات ایمن در فضای مجازی و خطرات واقعی این فضا به کودکان همیشه آسان نیست. این به این دلیل است که ما خود از کارایی برخی از فناوری‌های جدید مطلع نیستیم که دلیل آن هم سرعت تکامل این فناوری‌ها و دشوار بودن رسیدن به این فناوری‌هاست.

به‌هرحال، ما به‌عنوان والدین، مسئولیت داریم مزایا و خطراتی که دنیای دیجیتال به فرزندانمان ارائه می‌دهد را کنترل کنیم. به همین دلیل فهرستی از نکات مفید و راه‌کارهایی برای رفتارهای ایمن کودکان تهیه کرده‌ایم.

اگر نگران امنیت سایبری و نحوه محافظت از فرزندان خود هستید به مطالب ذیل توجه کنید.

  • قبل از اینکه برای فرزندتان اولین ابزار هوشمند، تلفن همراه یا بازی آنلاین را تهیه کنید، در مورد خطرات احتمالی که ممکن است در فضای سایبر با آن مواجه شود و نیاز به امنیت سایبری با او صحبت کنید. با آن‌ها صادق باشید و از زبان ساده و لحن مناسب استفاده کنید.
  • بچه‌ها را تشویق کنید تا درباره هر چیزی که در فضای سایبری دیده‌ یا شنیده‌اند و باعث ناراحتی یا ناآرامی آن‌ها شده با شما صحبت کنند و صادقانه درباره آزار و اذیت اینترنتی مانند و واقعیت‌های آن با آن‌ها صحبت کنید.
  • ارتباط خود را با فرزندانتان حفظ کنید و کنترل‌های خود را از اولین دستگاه هوشمند آن‌ها اجرا کنید تا از آن‌ها در برابر وب‌سایت‌های مضر و مخرب محافظت کنید.
  • با فرزند خود در مورد اینکه چرا ابزارهای کنترل والدین در برنامه‌های آنلاین حیاتی هستند صحبت کنید و آن‌ها را برای چنین فناوری‌هایی آماده و متقاعد کنید. توضیح دهید که این کار برای کمک به والدین است تا از فرزندان خود در فضای سایبری محافظت کنند.
  • به فرزندان خود بگویید همان‌طور که در فضای حقیقی ارتباط با غریبه‌ها خطرناک است، ارتباط با این افراد در فضای مجازی نیز خطرناک است.
  • این اصل کلی را به فرزندان خود بیاموزید که اطلاعات شخصی خود مانند شماره همراه، اطلاعات مدرسه یا آدرس منزل را با هرکسی در فضای مجازی به اشتراک نگذارند.
  • به فرزندان خود یادآوری کنید که در انتشار تصاویر و ویدئوها در فضای مجازی احتیاط کنند زیرا هرآن چه در این فضا منتشر شود برای همیشه باقی خواهد ماند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.