about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

چهار تهدید برای موبایل های هوشمند

اگر فکر می کنید که دنیای پست پی سی به همین صلح و صفای امروز باقی خواهد ماند، تجدید نظر کنید.
موسسه خبری سایبربان: اگر فکر می کنید که دنیای پست پی سی به همین صلح و صفای امروز باقی خواهد ماند، تجدید نظر کنید. حتی اگر فکر می کنید که وضع امنیت امروز خوب است هم همین طور. ما انسان های امروزی به تلفن های هوشمندمان چسبیده ایم و تقریبا برای همه کارهای رایج روزانه ازشان استفاده می کنیم؛ بازی، کار، وبگردی، چت، حضور در شبکه های اجتماعی، و ...
اما چه تعداد از مردم خطراتی که در کمین نشسته را می شناسند؟ چه تعداد آنتی ویروس بر روی تلفن شان نصب کرده اند؟ پاسخ به این سوالات است که باعث نگرانی می شود. اینکه فکر کنیم چون کامپیوتری را در جیب داریم دیگر خطری آن را تهدید نمی کند، بسیار اشتباه است. مزایای استفاده از تلفن های هوشمند زیاد است ولی اگر با خطرات آشنایی نداشته باشیم، تهدیدهای بالقوه نیز بسیار شدید خواهد بود.
تهدیدها از دنیای اس ام اس
خیلی ها حتی نمی داند که اس ام اس ها هم می توانند وسیله هک باشند. یک پیامک دریافت می کنید که با توجه به سیل پیام های تبلیغاتی و مسابقاتی امروزی، ممکن است فکر کنید واقعا از طرف اوپراتورتان یا منبعی امن و واقعی رسیده. از شما خواسته می شود رمزی را به شماره ای ارسال کنید، یا خودتان را به فلان محل برسانید تا بسته ای دریافت کنید، و ... واقعا چرا باید به این طور پیام های ناشناس اعتماد کنید؟ فقط چون از داخل کشور خودتان ارسال شده اند باید فکر کنید فرقی با تهدیدهای ایمیلی مشابه دارند؟!
خطرات وای-فای و بلوتوث
وای-فای رایگان، حقه ای قدیمی و کثیف ولی هنوز کارا. فکر نکنید که اتصال به شبکه های وای-فای برای چک کردن ایمیل یا موجودی حساب بانکی تان کار بی خطری است. یک هکر در کافه یا سالن انتظاری می نشیند و وای-فای رایگان در دسترس قرار می دهد، در عوض کلی رمز عبور یا شاید حتی اطلاعات حسابی بانکی افراد را به دست می آورد. تصور نکنید که ارتباط بی سیمی امن است!
خطرات موقعیت یابی
به لطف شبکه های بی سیم، سلولار و البته جی پی است، می توانید از ابزارهای تعیین موقعیت بسیاری روی تلفن یا تبلت خود برخوردار شوید. سرویس های نقشه عاشق این هستند که شما موقعیت عکس های تان را به اشتراک بگذارید تا آنها خدمات خودشان را غنی تر کنند. ولی قبلا هم در مطلبی به این موضوع پرداختیم که به اشتراک گذاشتن متادیتای عکس ها هیچ کار درستی نیست. چرا باید بخواهید محل های زندگی و کار و رفت و آمدتان در اختیار دیگران قرار بگیرد؟
تهدید از طرف اپلیکیشن ها
این مورد را زیاد در نگهبان تکرار کرده ایم، اپلیکیشن های دغل کار در هر سیستم عاملی وجود دارند. گاهی به لطف اعلام نظر کاربران و خبرهای سایت ها، می شود خیلی زود تشخیص داد که یک اپ از این نوع هست یا خیر. ولی در کل بهتر است تنها از منابع قابل اطمینان به نصب اپلیکیشن اقدام کنید. از این نظر اندروید بیشتر در معرض خطر است زیرا بازارهای فرعی زیادی دارد. راستی در زمینه نصب اپلیکیشن ها یادتان باشد که اگر آدرس محل دریافت آنها از نوع لینک های کوتاه شده ای بود که در توییتر زیاد می بینید، باید دو چندان دقت کنید، زیرا ممکن است درست وارد دهان شیر شوید.
پس می خواهید امن باشید؟
اگر ترجیح می دهید تلفن هوشمند و تبلت تان دریجه ای مخفی برای تهدید امنیت فردی تان باشد، که هیچ! اما اگر برای تان مهم است که ضمن لذت بردن از دستاوردهای زندگی دیجیتال، مورد سوء استفاده قرار نگیرید، توصیه هایی داریم:
۱. حتما از رمز برای قفل صفحه دستگاه استفاده کنید. به خصوص اگر از یک دستگاه اندرویدی جدید استفاده می کنید این خیلی مهم است، ویژگی لغزش صفحه برای ورود به سیستم عامل عالی است، نه؟ برای دزدها هم عالی است. بی خیال سرعت شوید و همین الآن یک رمز تعریف کنید. تا ببینیم شرکت ها برای آوردن سنسورهای اثرانگشت به تلفن ها، چقدر تعجیل می کنند.
۲. بدون دانش و مراقبت کافی آیفون خود را جیلبریک نکنید، تلفن اندرویدی تان را هم روت نکنید. دستاوردهای یک دستگاه رها شده از بند بسیار جذابند ولی واقعا به کاهش سطح امنیت می ارزد؟ باز شدن دسترسی به منابع سیستمی به نفع اپلیکیشن های خرابکار نیز هست، اینترنت نیز خطرات بیشتری به شما هجوم می آورد.
۳. هر نقطه داغی که وای-فای رایگان به شما می دهد، محل نشستن و لذت بردن از وبگردی نیست. اگر بیرون از خانه هستید و باید از تلفن یا تبلت استفاده کنید، یا سیستم دریافت داده از سیم کارت را فعال کنید یا مودم بی سیم قابل حمل بخرید یا به وای-فای آشنا وصل شوید. در غیر این صورت شانس یارتان.
۴. اپلیکیشن هایی که منبع قابل اعتمادی ندارند، نصب نکنید. حتی اگر ادعا شده که آن اپلیکیشن به اطلاعات شخصی شما دسترسی نمی یابد و به اینترنت نیز وصل نمی شود. معلوم نیست در پس زمینه چه ها می گذرد.
۵. از نرم افزارهای امنیتی و ابزارهای پشتیبان گیری استفاده کنید. یکی برای مقاومت در برابر خطرات و دیگری برای بازگرداندن اطلاعات در صورتی که به دام افتادید. این یک مسابقه برای نباختن نیست. گاهی مچ تان می خوابد و باید از نو شروع کنید. برای آن روز آماده هستید؟
۶. خودتان هوشمند باشید، زیرا هیچ دستگاهی به اندازه کافی هوشمند نیست که بتواند بدافزارهای نوظهور تولید شده توسط ما موجودات دو پا را شناسایی کند. به روز باشید و همیشه هوشیار. فقط اینطوری در دوره زمانه فعلی دوام می آورید.
تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.