about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

چند آسیب پذیری در تلفن های همراه آمریکایی

وزارت امنیت داخلی آمریکا طی گزارشی اعلام کرد که تلفن های همراه آمریکایی ها با آسیب پذیری های گسترده همراه است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان امنیت سایبری وابسته به وزارت امنیت داخلی آمریکا، آسیب پذیری های گسترده ای را در تلفن های همراه هوشمند کشف کرده اند. این امکان وجود دارد که میلیون ها گوشی هوشمند در آمریکا تحت الشعاع این آسیب پذیری ها قرار گرفته باشند.

این آسیب پذیری ها روی تلفن های همراه هوشمندی یافت شده اند که توسط اپراتور های ورایزن، AT&T، تی موبایل، اسپرینت و.. به فروش رسیده اند.

مقامات آمریکایی تا به حال جزئیاتی مربوط به تلفن های همراه تحت تاثیر را منتشر نکرده اند، اما طبق شواهد موجود بسیاری از تجهیزات محبوب و معرف بین مصرف کنندگان، دارای آسیب پذیری هستند. نکته حائز اهمیت اینجا است که شرکت های تولید کننده تلفن همراه از ماه فوریه سال جاری موضوع را خبر داشتند. انتظار می رود که طی روز های اخیر اطلاعات بیشتری در این باره منتشر شود.

خبرگزاری فیفس دامین (FifthDomain) طی گزارشی منتشر کرد که این آسیب پذیری ها امکان دسترسی کامل به اطلاعات تلفن همراه را منتشر می شود. از جمله دسترسی به ایمیل ها، پیامک ها، لیست تماس ها و... فراهم می شود.

شرکت امنیت سایبری «Kryptowire» این آسیب پذیری ها پیش از عرضه و فروش گوشی های هوشمند وجود دارند و کاربران، قربانی بی تدبیری شرکت های سازنده می شوند.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.