about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

چشم انداز هوش مصنوعی نظامی در هند

کشور هند به منظور توسعه قابلیت های نظامی و دفاعی یک کارگروه هوش مصنوعی تشکیل داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «asianage»؛ به نظر می رسد هوش مصنوعی انقلاب بعدی در فناوری های نظامی سراسر جهان را شکل می دهد. به همین علت وزارت دفاع هند در اوایل ماه فوریه 2018، کارگروهی 17 نفره را در این زمینه تشکیل داد. وظیفه ی این کارگروه ایجاد نقشه راهی برای توسعه ی قابلیت های نظامی و دفاعی است.

به تازگی گزارش سه ماه اول فعالیت کارگروه مذکور منتشر شده است.

آجای کومار (Ajay kumar)، وزیر دفاع هند گفت:

جهان در حال حرکت به سمت اکوسیستمی بر پایه ی هوش مصنوعی است. هند نیز به منظور آماده سازی نیروی دفاعی برای جنگ های آینده شروع به برداشتن گام های ضروری کرد. کارگروه بالا ایجاد شد تا نقشه راهی برای آینده به وجود آورد.

یک سیاست مدار هندی به نام «چاندراسخاران» (C Chandrasekharan) ریاست کارگروه مورد بحث را برعهده دارد. دیگر اعضای این گروه را افرادی از شرکت «تاتا سانز» (Tata Sons)، گاشان ری (Gulshan Ra) هماهنگ کننده امنیت سایبری ملی، نیروی زمینی، واحد هوایی نیروی دریایی، «Bharat Electronics Limited»، سازمان تحقیق و توسعه دفاع (DRDO)، سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO)، کمیسیون انرژی اتمی، موسسه فناوری هند، وزارت اقتصاد و چندین گروه تجاری تشکیل می دهند.

کومار توضیح داد در حال حاضر بخش عظیمی از تحقیقات هوش مصنوعی در بخش خصوصی و دانشگاه ها انجام می شود. هند از مزایی مانند صنعت فناوری اطلاعات قدرتمند و تعداد بالایی متخصص برخوردار است و باید از آنها استفاده کند.

تمرکز گروه بالا روی توسعه «سامانه سلاح های خودمختار مهلت » (Lethal Autonomous Weapons Systems)، پرنده بدون سرنشین نظارتی، اطلاعات و شناسایی، بازی جنگ، امنیت سایبری و فضایی قرار دارد.

کارگروه مورد بحث قصد دارد در طول 2 سال آینده درخواست اطلاعاتی (RFI) را به منظور توسعه ی هوش مصنوعی، به خصوص در زمینه سلاح های نظامی منتشر کند. از دیگر اهداف این افراد می توان به ایجاد بازدارندگی تاکتیکی، تجسم سلاح های بالقوه ی آینده و بررسی بازیگران غیر دولتی به منظور مبارزه با تروریست ها است.


  1. سلاح های خودمختار مهلت به روبات های ارتشی مستقلی گفته می شود که بدون دخالت اپراتور انسانی، اهداف نظامی را نابود می کند.
تازه ترین ها
همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.

حمله
1403/10/24 - 08:19- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه آیندهوون؛ توقف آموزش در قلب صنعت تراشه

دانشگاه هلندی تحت حمایت هولدینگ ای اس ام ال که در جنگ تراشه آمریکا-چین موثر است، پس از حمله سایبری کلاس‌ها را متوقف کرد.

حمله
1403/10/24 - 07:44- جرم سایبری

حمله مجدد هکرهای روسی به زیرساخت‌های ایتالیا

پس از بازدید زلنسکی از ایتالیا، هکرهای طرفدار روسیه موسوم به «NONAME057» دوباره ایتالیا را هدف قرار دادند.