about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

شادبوم، بخشی از اپلیکیشن آموزشی شاد است که در حوزه‎ های مختلف آموزش و سرگرمی خدمات ارائه می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ قاسم زاده، مسئول روابط عمومی نرم افزار شاد گفت: شادبوم یک بخش است که برمبنای مصوبه شورای عالی فضای مجازی در سال گذشته، به شاد اضافه شده است.

قاسم زاده گفت: بر اساس مصوبه، شرکت ها و موسسات دولتی و خصوصی در صورتی که خدمت یا محصولی را ارائه بدهند و در ازای آن پول دریافت بکنند، باید امکانی برایشان ایجاد شود که در شاد به اینترنت دسترسی داشته باشند و بتوانند محتوا و خدمات خود را در آن جا ارائه و هزینه‌اش را دریافت کنند.

او تاکید کرد: برمبنای این مصوبه، ما سرویس شادبوم را راه اندازی کرده‌ایم. سرویس شادبوم بر اساس چند محور خدمات را ارائه می کند که در سایت shadboom.com به آن‌ها اشاره شده است.

قاسم زاده توضیح داد: فاز اول شادبوم را برای محتواهای آموزشی و کمک آموزشی که به صورت VOD هستند، راه اندازی کردیم که مبنای درآمدزایی آن نیز بر اساس ترافیک است که با تولیدکننده تقسیم می‌شود. زمانی که بخواهیم بر اساس ترافیک پول دریافت کنیم، هزینه ترافیک را باید از اپراتور بگیریم و به تولیدکننده بدهیم.

او ادامه داد: در این مسیر توانستیم همراه اول را با خود همراه کنیم تا هزینه را به تولیدکننده برگرداند؛ اما ایرانسل به عنوان یکی از اپراتورهای کشور هنوز با ما همکاری کامل نکرده است. در حال رایزنی هستیم و پیشرفت ‎هایی داشته ایم، اما هنوز این بخش برای ایرانسلی‌ها فعال نشده است. 
مسئول روابط عمومی نرم افزار شاد افزود: ما در ابتدا بر اساس آمار کاربران شاد، به دو اپراتوری که بیشترین مصرف کننده را در این پلتفرم داشتند، پیشنهاد همکاری دادیم. اگر ایرانسل همراه شود، جمعیت زیادی از مصرف کننده‌های این خدمات می‌توانند به این بخش متصل ‌شوند و از امکانات آن استفاده کنند. بقیه مصرف کنندگان هم که از اینترنت خانگی و سایر اینترنت ها استفاده می‌کنند، به مرور دسترسی برایشان باز می‌شود.

او یادآور شد: شادبوم از مرداد امسال راه اندازی شده است و از آن زمان، هم از سوی وزارت آموزش و پرورش هم از پشتیبانی فنی شاد در تلاش هستیم تا این همکاری اتفاق بیفتد؛ اما اطلاعی از این که چه زمانی از سوی ایرانسل شاهد این همکاری باشیم، نداریم.

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.