about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک وکیل پس از استفاده از چت‌جی‌پی‌تی برای نوشتن خلاصه دعوی مملو از نقل قول های جعلی با تحریم روبرو شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، توجه به هوش مصنوعی و استفاده از آن توسط شرکت های مختلف طی ماه های اخیر بسیار بیشتر شده است. بسیاری از افراد نگران هستند که این فناوری شغل آن ها را برباید و اکنون برای یک وکیل نیویورکی این اتفاق افتاده است.

نیویورک تایمز گزارش داد، استیون شوارتز وکیل شرکت حقوقی لویدو و اوبرمن اخیراً برای نوشتن یک خلاصه دعوی حقوقی از چت‌جی‌پی‌تی کمک گرفته است.

شرکت شوارتز از شرکت هواپیمایی کلمبیایی آویانکا شکایت کرده و این وکیل گفت که از ربات گفت و گو برای تکمیل تحقیقات خود استفاده کرده است. شوارتز نوشت که از احتمال نادرست بودن محتوا  بی اطلاع است. او حتی اسکرین شات هایی را به اشتراک گذاشت که نشان می داد از چت‌جی‌پی‌تی  پرسیده است که آیا موارد ذکر شده واقعی هستند یا خیر.

این وکیل گفت که از استفاده چت‌جی‌پی‌تی بسیار پشیمان است و هرگز در آینده بدون تأیید صحت آن، این کار را انجام نخواهد داد.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.