about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به نقل از خبرگزاری مهر، غلامرضا داداش زاده (معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، در مورد انتشار برخی خبرها در سایت‌های اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی مبنی بر ورود اپراتورهای تلفن همراه به حریم شخصی مشترکان با نصب یک اپلیکیشن روی سیم‌کارت، اظهار داشت: این موضوع را از طریق امنیت شبکه پیگیری خواهیم کرد.

وی بابیان اینکه در این زمینه به اپراتورهای تلفن همراه تذکر داده‌شده است خاطرنشان کرد: تا زمانی که صحت‌وسقم ورود اپراتورها به حریم خصوصی مشترکان که گفته‌شده از طریق نصب اپلیکیشن روی سیم‌کارت صورت می‌گیرد مشخص نشود نمی‌توان در این موردنظر قطعی داد.

معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بابیان اینکه اپراتورهای تلفن همراه صحت این موضوع را رد کرده‌اند گفت: چنانچه این موضوع صحت داشته باشد با اپراتورهای تلفن همراه برخورد خواهد شد.

داداش زاده تصریح کرد: موضوع ازنظر فنی در دست بررسی و پیگیری دقیق است و پس از تهیه گزارش، تصمیمات لازم اخذ می‌شود.

چندی پیش اخباری در سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی باعث تشویش اذهان عمومی شد؛ در این خبر از اپلیکیشن‌هایی نام‌برده شد که توسط برخی اپراتور‌های تلفن همراه، پس از قرار دادن سیم‌کارت در درون‌گوشی مشترکان نصب می‌شود و تردیدهایی را مبنی بر ورود اپراتورها به بحث شنودهاي قانوني و غيرقانوني به وجود می‌آورد.

در این خبر یک کارشناس مدعی شده که همزمان با روشن شدن سیم‌کارت‌ در یک گوشی، نرم‌افزاری بدون اطلاع صاحب گوشی تحت عنوان «سیم تولکیت»، روی گوشی‌ مشترک نصب می‌شود که به طریق عمومی نیز قابل‌حذف کردن نیست؛ این نرم‌افزار قادر است تمامی فعالیت‌های گوشی را بدون اجازه صاحب گوشی شنود کند و پیام‌های داخل سیم‌کارت را بخواند و یا در هر زمان با دوربین کاربر عکس و فیلم بگیرد.

سیم تولکیت برنامه‌ای است که اپراتورها بر روی سیم‌کارت‌های خام نصب می‌کنند که پس از فعال شدن سیم‌کارت، از طریق این اپلیکیشن می‌توانند به کاربر پیام‌های اطلاع‌رسانی بدهند.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.