about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان کسپرسکی بر این باورند انتساب حملات سایبری به هکرهای یک کشور به یک امر بسیار پیچیده مبدل شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسکی بر این باورند تعیین اینکه هکرها برای چه دولتی کار می‌کنند، در سال‌های اخیر بسیار پیچیده شده است، چراکه بسیاری از گروه‌ها عمدا ردپایی باقی می‌گذارند تا سایر کشورها را عامل حمله معرفی کنند.  

اظهارات محققان کسپرسکی در حالی مطرح می‌شود که به‌تازگی معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا در سیاست فضای سایبری میک اویانگ (Mieke Eoyang) اعلام کرده است هکرهای باج افزاری که در روسیه تجهیز می‌شوند تغییراتی در کدهای بدافزارها وارد می‌کنند تا رایانه‌هایی که زبان پیش‌فرض آن‌ها روسی است، آلوده نشوند. 

بنا به ادعای میک، گاهی اوقات شواهد در کد ویروس باج افزار وجود دارد، چراکه گروه‌های فعال در روسیه برنامه مخرب را به‌گونه‌ای طراحی می‌کنند تا از آلوده شدن رایانه‌هایی که زبان پیش‌فرض آن‌ها روسی است جلوگیری کنند. ایالات‌متحده از كشورهای مسئول می‌خواهد تا در مورد مجرمانی كه از خاک آن‌ها فعالیت‌های باج افزاری انجام می‌دهند اقدامات لازم را انجام دهند.  

دمیتری گالوف، کارشناس آزمایشگاه کسپرسکی در گفتگو با ریانووستی در این خصوص می‌گوید کدها به‌تنهایی برای شناسایی ملیت مهاجمان کافی نیستند، زیرا مجرمان سایبری می‌توانند به‌عمد ردپای دروغین برجای بگذارند. علاوه بر این، در بسیاری از کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی زبان ارتباط و معاشرت خصوصا در حوزه فناوری‌های رایانه‌ای روسی بوده و نتیجه‌گیری در مورد رد پای روسیه در این حوزه بسیار شتاب‌زده است. 

به گفته این کارشناس، بسیاری از گروه‌هایی که برای دولت‌های کشورهای مختلف کار می‌کنند، عمدا در تلاش‌اند برخی از آثار جعلی را در کد بر جای بگذارند، از روش تقلید استفاده می‌کنند تا به تحلیلگران اطمینان دهند که حمله توسط گروهی از کشور دیگر انجام‌شده است. در حال حاضر، همه‌چیز بسیار درهم‌آمیخته شده است، همه سعی می‌کنند اهداف خاصی را دنبال کرده و یکدیگر را جا بزنند، بنابراین انتساب حمله سایبری به یک کشور بسیار امر پیچیده‌ای شده است. 

گالوف با بیان اینکه شناسایی هویت هکرها طی چند سال گذشته بسیار پیچیده شده خاطرنشان کرد برای یک انتساب کمابیش واضح، همیشه لازم است مجموعه‌ای از نشانه‌ها تجزیه‌وتحلیل شوند که ازجمله آن‌ها می‌توان به انگیزه‌های احتمالی یا علاقه به برخی از ساختارها، مناطق، داده‌ها، خصوصیات جغرافیایی (مناطق زمانی)، واژگان کد، ردپای شبکه‌ای (آدرس‌های IP، هاستینگ سرورهای کنترل) و ابزارهای فنی اشاره کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.