about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

نیروی زمینی ایالات‌متحده در حال آماده شدن برای همکاری با "جنگجویان سایبری" در واحدهای نظامی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مقامات دولتی متعهد شده‌اند که با پایبندی به قوانین کشور، توانایی‌های جنگ‌افزارهای تهاجمی سایبری خود را افزایش خواهند داد. به گفته مقامات آمریکایی، با یک پروتکل جدید، سربازان سایبری ارتش دوران شش ماه ای در واحدهای پیاده‌نظام سپری می‌کنند و برخلاف سربازان پیاده‌نظام، با استفاده از ابزار غیر متحرک کنترل میدان‌های نبرد را در اختیار خواهند گرفت.

رابرت رایان (Robert Ryan)، از مقامات ارشد نظامی آمریکایی گفت: «همه‌چیز نابود کردنی نیست. چگونه می‌توانم با استفاده از ابزار غیر جنبشی تأثیرگذار باشم؟ چگونه می‌توانم کنترل همه‌چیز را در اختیار داشته باشم؟» ویلیام هارتمن (William Hartman)، یکی از مقامات سایبری نیروی زمینی آمریکا نیز معتقد است که جنگجویان سایبری، عملیات را بر اساس نیازهای فرماندهان پیش می‌برند اما یک عملیات استاندارد شامل جمع‌آوری اطلاعات و عدم مخابره این اطلاعات به دشمنان است.

ریموند توماس (Raymond A. Thomas III)، رئیس فرماندهی عملیات ویژه ایالات‌متحده، اعلام کرد که عامل محدودکننده توانایی‌های جنگ سایبری ایالات‌متحده همچنان حول محور سیاست در چرخش است. وی در گفتگویی افزود: «برخلاف روسیه و چین، ایالات‌متحده کشوری قانون‌مند است و روند ما بر مبنای تائید عملیات سایبری با جزئیات کامل مشخص است. فرماندهان نیروی زمینی باید توانایی به‌کارگیری سایبری را در سطوح استراتژیکی و عملیاتی خود داشته باشند.»

مقامات ایالات‌متحده اظهار داشته‌اند که از زمان انتصاب نخستین ژنرال ارشد برای رهبری جنگ سایبری در سال 2010، پنتاگون جنگ سایبری را به‌عنوان جزء جدایی‌ناپذیر زرادخانه جنگی آمریكا در نظر گرفت. فرماندهی سایبری قبلاً بخشی از فرماندهی استراتژیک ایالات‌متحده بود، اما به دلیل اهمیت سایبری، در ماه اوت سال جاری، این فرماندهی مستقل شد. واشنگتن در ماه‌های اخیر، روسیه و چین را متهم به تهدید امنیت سایبری آمریکا کرده است. دان کوتز (Dan Coats)، مدیر اطلاعات ملی آمریکا نیز روسیه را به‌عنوان یک بازیگر بزرگ سایبری به تهدید امنیت سایبری کشورش متهم کرد.

بااین‌حال مسکو اعلام کرده است که به دنبال یک فضای سایبری غیرنظامی است. اندرو کروتشیک (Andrey Krutskikh)، یکی از مشاوران فناوری برتر ولادیمیر پوتین، گفت که جامعه بین‌المللی نباید با نظامی شدن فضای سایبری موافقت کند و باید برخی قوانین بین‌المللی را برای کنترل این فضا، تنظیم نماید. وی عنوان کرد: «وقتی بشریت از ماهیت وحشتناک سلاح‌های زیست‌محیطی آگاه شود، آن‌ها را ممنوع می‌کند. ما اکنون در همین موقعیت قرار داریم. نباید اشتباهات دوران اتمی را تکرار کنیم، زمانی که برای اولین بار خودمان را برای نابودی یکدیگر آماده کردیم و سپس خلع سلاح شدیم.»

به گزارش رویترز، گروهی از اعضای ناتو به دنبال توافق در مورد قوانین جدید جنگ سایبری هستند که استفاده از سلاح‌های تهاجمی سایبری را کاهش می‌دهد. ایالات‌متحده، بریتانیا، آلمان، نروژ، اسپانیا، دانمارک و هلند، کشورهایی هستند که تاکنون دستورالعمل‌های جدیدی مبنی بر گسترش استفاده از سلاح‌های سایبری ارائه داده‌اند.
 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.