about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

پیش بینی بازار ساعت‌های هوشمند

شاید ساعت‌های هوشمند فعلا گجت‌های فراگیری به حساب نیایند؛ اما نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که طی سال‌های آینده اوضاع به گونه ای دیگر رقم خواهد خورد.
موسسه خبری سایبربان:شاید ساعت‌های هوشمند فعلا گجت‌های فراگیری به حساب نیایند و در گام‌های ابتدایی پیشرفت باشند. اما نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که طی سال‌های آینده اوضاع به گونه ای دیگر رقم خواهد خورد.
بررسی NextMarket می‌گوید که طی سال‌های آینده به خاطر رشد فناوری ها، شاهد تغییر استفاده کاربران از تلفن هوشمند به سوی ساعت‌های هوشمند خواهیم بود.
 
بر این اساس، میزان فروش ساعت‌های هوشمند از ۱۵ میلیون عدد در سال ۲۰۱۴ به بیش از ۳۷۳ میلیون عدد تا سال ۲۰۲۰ خواهد رسید.
جالب است بدانید که در حال حاضر شرکت‌های سازنده ساعت (مدل‌های رایج فعلی) سالانه حدود یک میلیارد ساعت به فروش می‌رسانند و در حال حاضر حدود ۷ میلیارد کاربر تلفن همراه در جهان وجود دارد.
این گزارش پیش بینی می‌کند که طی سال‌های آینده شرکت‌های سازنده ساعت نیز فناوری‌های مختلفی را در ساعت هایشان پیاده سازی خواهند کرد و شاهد رشد فوق العاده ای در بازار ساعت‌های هوشمند خواهیم بود.
شما یک ساعت هوشمند قدرتمند را به داشتن تلفن هوشمند ترجیح می‌دهید؟ یا دوست دارید هر دو را به همراه داشته باشید؟
 
تازه ترین ها
تدابیر
1405/07/16 - 16:22- آسیا

تدابیر سراسری در پی افزایش حملات سایبری در ژاپن

وزیر امور دیجیتال ژاپن باتوجه‌به افزایش شدید حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶، خواستار اتخاذ تدابیر سراسری شد.

آموزش
1405/07/16 - 15:21- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی به کارکنان دولت در ابوظبی

ابوظبی برنامه آموزش هوش مصنوعی را به همراه شرکت‌های اوپن‌ای‌آی و مایکروسافت برای کارکنان دولت راه‌اندازی می‌کند.

استفاده
1405/07/16 - 13:46- اروپا

استفاده شرکت هلندی از هوش مصنوعی برای کمک به سامانه‌های پهپادی اوکراین

یک شرکت هلندی از هوش مصنوعی برای کمک به سامانه‌های پهپادی در میدان نبرد اوکراین استفاده می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.