about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «پیش‌بینی می‌شود ترافیک دیتا بر روی تلفن همراه در سه تا چهار سال آینده، 10 برابر خواهد شد. و رشد این ترافیک 3 برابر ترافیک دستگاه‌های ثابت است.»
محمد خوانساری روز یکشنبه در همایش تبیین راهکارهای توسعه شبکه توزیع محتوا بر بستر شبکه ملی اطلاعات افزود: «آمارها نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری در بخش ترافیک و درآمدی شبکه توزیع محتوا در شمال آفریقا و کشورهای خاورمیانه رتبه اول و کشورهای آسیای جنوب شرقی در رتبه بعدی قرار دارند.»
وی بر لزوم سرمایه‌گذاری در این حوزه تأکید کرد و گفت: «متولیان امر باید اقدامات لازم برای بهره‌گیری از این فناوری پیشرفته را به عمل‌ آورند.»
وی بومی‌سازی فناوری و آماده‌سازی جذب فناوری‌های پیشرفته در کشور را عمده‌ترین وظایف پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست و گفت: «در سه تا چهار سال گذشته، 3 فعالیت منسجم در حوزه خدمات توزیع محتوا انجام شده است.»
وی اظهار کرد: «علاوه بر فعالیت‌های پژوهشی، 2 کار مشاوره‌ای و مطالعاتی برای سازمان تنظیم مقررات و شرکت زیرساخت به انجام رسیده است.»
وی مستندات و ملزومات صدور پروانه برای اپراتورهای شبکه توزیع محتوا و طراحی توزیع شبکه محتوا را از جمله کارهای این مجموعه اعلام کرد و گفت: «پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات آمادگی لازم برای بومی‌سازی این فناوری دارد.»
 پیش‌بینی افزایش دستگاه‌های متصل به شبکه IP
وی اظهار کرد: «پیش‌بینی می‌شود تا سال 2019 میلادی سه برابر جمعیت دنیا دستگاه‌های متصل به شبکه IP در جهان وجود داشته باشد.»
خوانساری با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود ترافیک IP در دنیا تا سال 2016 به یک زیتا بایت برسد، بیان کرد: «این ترافیک در 5 سال گذشته 5 برابر شده و در پنج سال آینده سه برابر خواهد شد.»
خوانساری به گسترش اینترنت و توسعه خدمات مرتبط به آن اشاره کرد و گفت: «افزایش محتوای حجیم نیاز به توسعه پهنای باند و زیرساخت شبکه را بیشتر کرده است.»
وی گفت: «تأخیر زمانی ارائه خدمات اینترنتی از منبع تا مقصد، افزایش کاربران، نامتقارن بودن تقاضای کاربران و نیاز به برخی از خدمات باکیفیت بالا سبب شده تا ارسال بهینه محتوی و غیرمتمرکز شدن توزیع محتوی، مطرح شود.»
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: «با افزایش سرعت اینترنت و ضریب نفوذ دسترسی آن در کشور شاهد رشد قابل‌توجهی در تولید و مصرف محتوا در کشور هستیم.»
خوانساری افزود: «ایجاد شبکه‌های توزیع محتوی و گسترش آن‌ها علاوه بر کمک به توزیع کیفی محتوا نیاز به سرمایه‌گذاری‌های پرهزینه در شبکه توزیع و زیرساخت کشور را کاهش می‌دهد.»

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.