about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ درحالی‌که هنوز ماجرای دعوای حقوقی میان اپل و FBI بر سر ایجاد یک Backdoor درگوشی هوشمند آیفون تا حدی در جریان است و حاشیه‌های خاص خود را به دنبال داشته، ادوارد اسنودن به‌تازگی پیش‌بینی کرده که تا پایان سال جاری، حملات هکری و سایبری گسترده برای هک گوشی‌های آیفون در سطح جهانی صورت خواهد گرفت.

ادوارد اسنودن، انتقاد شدیدی علیه FBI برای باز گذاشتن حفره امنیتی یافته شده در آیفون نموده و پیش‌بینی کرده که تا پایان سال جاری میلادی، هک گوشی‌های آیفون از این مسیر در سطح جهانی ممکن خواهد بود.

وی در حساب کاربری خود در توییتر دو پیام مبنی بر این موضوع منتشر کرده و دریکی از آن‌ها به‌صراحت گفته: شخصاً فکر می‌کنم این حمله گسترده را تا پایان ماه آگوست شاهد باشیم.

پیش‌بینی ادوارد اسنودن از حملات گسترده هکری علیه گوشی‌های آیفون

درواقع ادوارد اسنودن با اشاره به هک آیفون متهم ماجرای سن برناردینو، اشاره‌کرده است که FBI از اعلام و بستن حفره امنیتی که به‌واسطه آن قادر به هک این آیفون شده ـ راه را برای حملات گسترده به‌قصد هک دستگاه‌های آیفون باز گذاشته است.

ماجرای دعوای اپل و FBI از آنجایی آغاز شد که یک قاضی به اپل دستور داد، با FBI برای شکستن قفل آیفون 5C یافته شده در ماجرای تروریستی سن برناردینو در دسامبر سال ۲۰۱۵ همکاری کند که اپل شدیداً از این موضوع استنکاف کرد.

آنچه FBI از اپل می‌خواست، نه در اختیار گذاشتن اطلاعات بلکه ایجاد یک حفره در سیستم‌عامل iOS بود تا متخصصان امنیتی FBI بتوانند به‌راحتی خود اقدام به شکستن قفل آیفون کنند؛ موضوعی که منجر به یک چالش بیش از یک‌ماهه بین این دو نهاد شد و پای بسیاری از شخصیت‌های بزرگ و نهاد‌های دیگر را نیز به میان کشید.
درنهایت اما FBI موفق شد با همکاری یک شرکت ثالث ـ که گفته می‌شود شرکت یک اسرائیلی است، قفل آیفون سن برناردینو را بشکند. بعدازآن FBI اعلام کرد، هر یک از نهادهای دیگر در ایالات‌متحده نیاز به شکستن قفل آیفون داشته باشند، می‌تواند با آن‌ها در این موضوع همکاری کند.

از آن بد‌تر کمی بعد FBI اعلام کرد که چگونگی شکستن قفل آیفون توسط این شرکت ثالث را برای سناتور‌ها و در کمیته اطلاعات سنا تشریح خواهد کرد که از آن زمان این وحشت به وجود آمده که درز این اطلاعات به بیرون می‌تواند منجر به سوءاستفاده دیگر هکر‌ها و حتی دولت‌های خارجی از این حفره امنیتی شود.

هنوز مشخص نیست، FBI شرکت اپل را در خصوص جزئیات این هک در جریان گذاشته است یا نه؛ اما با توجه به اتفاقات رخ‌داده بین این دو نهاد، بسیار بعید به نظر می‌رسد که این امر صورت گرفته باشد.

از همین روی است که ادوارد اسنودن با توجه به ‌شناختی که از ماهیت FBI دارد، پیش‌بینی کرده که طی ماه‌های آتی، حملات گسترده هکری علیه دستگاه‌های آیفون در سطح جهانی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.