about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

پیشگیری فیلیپین در برابر حملات سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بانک مرکزی سنگاپور از بانک‌های تحت پوشش خود درخواست کرده برای جلوگیری از وقوع حملات سایبری، وب‌سایت‌های خود را به بالاترین سطح امنیت بروز رسانی کنند.
یکی از مقامات ارشد فیلیپین گفت، بانک مرکزی فیلیپین در ماه‌های گذشته حملات سایبری علیه زیرساخت‌های بانکی و مؤسسات مالی این کشور را شناسایی کردند.
این اقدامات پس از حمله به بانک تین فونگ «Tien Phong» ویتنام صورت گرفت، سرقت اطلاعات پس از ارسال پیام‌های جعلی بانک جهانی سوئیفت «SWIFT» صورت پذیرفت، روش ارسال این پیام‌ها به‌گونه‌ای بود که مهاجمان به بانک مرکزی بنگلادش ارسال کرده بودند.
تابه‌حال دو حمله صورت گرفته از طریق بانک جهانی سوئیفت بوده که در این میان بیش از 11000 بانک و موسسه مالی در سراسر جهان مورد هجوم حملات سایبری قرارگرفته، به نوع خود لرزشی به زیرساخت‌های مالی جهانی داده است.
مقامات دولت سنگاپور به بانک‌ها و مؤسسات مالی خود دستور دادند که برای جلوگیری از ایجاد حملات سایبری روی بانک‌ها و مؤسسات مالی این کشور سیستم‌های امنیتی و شبکه بانکی خود را به جدیدترین سیستم بروز رسانی کنند.
این اقدامات صورت گرفته شامل سطح بالایی از امنیت برای فناوری سیستم‌های حساس به شمار می‌رود.
سخنگوی مالی سنگاپور گفت ما برای نظارت بر چشم‌انداز امنیت سایبری نیاز به داشتن زیرساخت‌های امن داریم.
نستور اسپنیلا «Nestor Espenilla» مسئول سیستم نظارت بانکی و معاون فرماندار گفت، امروزه فیلیپین به‌عنوان یکی از اهداف تهدیدات سایبری روز دنیا به شمار می‌رود در ادامه افزود که مؤسسات مالی ما باید در برابر حملات سایبری و تهدیدات پیش رو ایمن باشند.
اسپنیلا در ادامه افزود که رگولاتوری ما در بانک‌ها به‌سرعت جرائم اینترنتی را برای محافظت از بانک‌ها و مؤسسات مالی موردبررسی خود قرار می‌دهد. در ادامه اعلام کرد که این‌گونه فعالیت‌ها نیاز به داشتن استانداردهایی از فناوری اطلاعت بین‌الملل دارد. بر اساس آخری آمار ارائه‌شده بانک مرکزی فیلیپین سیستم‌های دفاعی خود را در برابر حملات سایبری تقویت کرده است.

 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.