about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

وزیر امور خارجه روسیه جامعه جهانی را به تدوین قوانین بین‌المللی رفتار در حوزه سایبری فراخواند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر امور خارجه روسیه از جامعه جهانی خواست تا قوانین بین‌المللی و جامعی در مورد رفتار در فضای سایبری تدوین گردد. 

سرگئی لاوروف در یکی از مقالات خود برای مجله «روابط اقتصادی خارجی» روسیه نوشت خسارتی که حملات سایبری در سال 2019 به اقتصاد دنیا وارد کرده از سوی مجمع جهانی اقتصاد 2.5 تریلیون دلار برآورد شده و تا سال 2022 ممکن است به 8 تریلیون دلار برسد. براین اساس، در صورت فقدان مقررات بین‌المللی رفتار در فضای سایبری، توسعه پایدار اقتصادی اجتماعی، علمی و فنی همه کشورها آسیب‌پذیر خواهد بود.

این احتمال نیز وجود دارد که بشر به یک رویارویی تمام‌عیار در فضای آنلاین کشیده شود، رویاروریی‌ای که نگه‌داشتن آن در چارچوب محلی به دلیل ماهیت فرامرزی ابزارهای ارتباطی مدرن و وابستگی متقابل اقتصادهای ملی امکان‌پذیر نخواهد بود.

وزیر امور خارجه روسیه معتقد است امروزه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات اغلب با اهداف مداخله در امور داخلی کشورهای مستقل مورداستفاده قرار می‌گیرند. 

به گفته لاوروف، برخی کشورها نیز علناً از حقوق خود برای تهاجم سایبری پیشگیرانه علیه رقبای بالقوه خود و تأسیسات زیربنایی آن‌ها خبر می‌دهند. 

به باور وی، مدت‌هاست زمان آن فرارسیده که جامعه جهانی در مورد اینکه چگونه متمدنانه و بدون وارد آمدن خسارت به حقوق و آزادی بشر از فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات استفاده کرده و فعالیت کشورها را در این حوزه تنظیم کند، نتایج درخوری ارائه دهد. 

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.