about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در روسیه پیشنهاد شد الزامات لیست نرم‌افزارهای بومی تسهیل گردد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه پیشنهاد کرد شرایط لازم برای توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری که محصولات آن‌ها می‌تواند در لیست نرم‌افزارهای بومی گنجانده شود، تسهیل گردد. وزارت ارتباطات روسیه معتقد است معیار مهم برای قرارگیری در لیست نرم‌افزارهای بومی نباید میزان مشارکت یک شخص روس در توسعه نرم‌افزار باشد، بلکه بایستی کنترل فعالیت‌های آن توسط اشخاص روس باشد. 

وزیر ارتباطات روسیه ماکسوت شادایف، به معاون نخست‌وزیر دمیتری گریگاریِنکا اعلام کرد قوانین فعلی به تعداد کافی از شرکت‌های روس امکان نمی‌دهد محصولات خود را در لیست قرار دهند. 

بر طبق گزارش روزنامه کامرسانت مسکو، گریگارینکا پیشنهادات وزارت ارتباطات را جهت هماهنگی به وزارت دارایی و وزارت توسعه اقتصاد که قرار است تا 20 می آن‌ها را تأیید کنند، ارسال کرده است. مدیر دپارتمان توسعه اقتصاد دیجیتال وزارت توسعه اقتصاد آناتولی دیوبانوف نیز به کامرسانت اعلام کرده وزارت از این ابتکار عمل حمایت می‌کند. 

پیش‌ازاین، دولت روسیه به علت تعلیق فعالیت برخی از شرکت‌های خارجی، واردات موازی را (واردات غیرمستقیم کالا به کشور و بدون رضایت مالک فکری اثر) مجاز کرده بود. بااین‌حال، قوانین روسیه تولیدکنندگان تجهیزات را ملزم می‌کند نرم‌افزار بومی را به‌صورت پیش‌فرض در تجهیزات الکترونیک نصب کنند. مقامات وزارت ارتباطات دراین‌باره می‌گویند درصورتی‌که نرم‌افزار از قبل نصب نشده باشد، تولیدکننده و فروشنده جریمه می‌شوند و با توجه به مجوز واردات موازی، تعارض قانونی به وجود می‌آید. بر همین اساس، وزارت پیشنهاد کرده است فروشندگان از جریمه عدم نصب پیش‌فرض نرم‌افزار بومی معاف شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/06/01 - 12:51- هوش مصنوعي

افزایش قیمت ۱۵ درصدی محصولات انویدیا

مشتریان انویدیا از افزایش قیمت‌های بالای ۱۵ درصد مرتبط با هوش مصنوعی مطلع شدند.

تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.