about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رییس کمیسیون امور اقتصادی مجلس پیشنهاد داد برای خارج شدن از نفوذ دلار، ایران از ارز دیجیتالی استفاده کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «ارز دیجیتال»؛ خبرگزاری روسی اسپوتنیک گزارش داده که رییس کمیسیون امور اقتصادی مجلس ایران در دیدار با رییس کمیته شورای فدراسیون روسیه گفت ایران استفاده از پول دیجیتال را به عنوان راهی برای خارج شدن از نفوذ دلار دانسته است.

بنابر گزارش اسپوتنیک، محمدرضا پورابراهیمی در زمینه سیاست اقتصادی ایران خاطرنشان کرد، در دو سال گذشته سوال مهمی در مورد استفاده از ارزهای دیجیتال مطرح شده، استفاده از این ارز یکی از روشهایی است که می توانیم با آن دلار را دور بزنیم و همچنین به عنوان جایگزینی برای سیستم سوئیفت از آن استفاده کنیم.

نماینده مردم کرمان و رییس کمیسیون امور اقتصادی مجلس تاکید داشت که ما به بانک مرکزی ایران اعلام کرده ایم که لازم است تا آنها کار بر روی ارزهای دیجیتال را شروع و نرم افزارهای مورد نیاز آن را تهیه کنند. اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم اولین کشوری خواهیم بود که برای مبادله کالا از ارز دیجیتال استفاده خواهد کرد.

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.